مقتدی صدر: اشغالگران آمریکایی از عراق خارج شوند

سه شنبه 20 خرداد 1399
02:21
مقتدی صدر: اشغالگران آمریکایی از عراق خارج شوند رهبر جریان «صدر» عراق درست چند روز مانده به آغاز گفت‌و‌گوی راهبردی عراق و آمریکا، خواستار خروج نیروهای آمریکایی از این کشور شد.

العالم - عراق

مقتدی صدر با اشاره به حوادث اخیر آمریکا در تویتر نوشت: «به نظر من ضرورت دارد که آمریکا روش خصمانه‌اش با مردم خود و مردم جهان را تغییر دهد و اینکه نیروهای اشغالگر خود را از تمام کشورها و در رأس آنها عراق خارج کند».

وی در ادامه گفت که خروج نیروها باید به گونه‌ای باشد که وجهه و کرامت ملت‌ها را خدشه دار نکند.

صدر همچنین گفت که آمریکا باید «از سلاح‌ها، قدرت و توسعه‌ علمی که خداوند به این کشور ارزانی داشته برای نجات آنچه آنها کشورهای "جهان سوم" می‌نامند، گسترش صلح و دست‌یابی به راه‌حل‌هایی با نتایج سریع برای نجات جهان از مصیبت‌ها استفاده کند».

رهبر جریان صدر در پایان اظهاراتش با هشدار درباره حوادث اخیر آمریکا خطاب به این کشور گفت که باید اقرار کرد که تنها حاکم جهان خداوند است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنها چند روز دیگر گفت‌و‌گویی راهبردی میان عراق و آمریکا صورت خواهد گرفت.

منظور وی از توافق راهبردی، توافق سال ۲۰۰۹ است که منجر به همکاری‌های امنیتی و خروج نیروهای آمریکایی از عراق شد.

0% ...

آخرین اخبار

شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است