امسال مجمع عمومی سازمان ملل بدون حضور سران کشورها در نیویورک برگزار می‌شود

سه شنبه 20 خرداد 1399
08:17
امسال مجمع عمومی سازمان ملل بدون حضور سران کشورها در نیویورک برگزار می‌شود سران 193 عضو مجمع عمومی سازمان ملل برای نخستین بار در 75 سال اخیر به نیویورک سفر نخواهند کرد.

العالم - جهان

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از آسوشیتدپرس، تیجانی محمد بنده، رئیس مجمع عمومی سازمان ملل اعلام کرد سران 193 عضو این مجمع برای شرکت در نشست سالانه اعضا به نیویورک سفر نخواهند کرد. این تصمیم که در 75 سال اخیر امری بی‌سابقه محسوب می‌شود به دلیل شیوع ویروس کرونا اتخاذ شده است.

اما تیجانی محمد بنده گفت امیدوار است بتواند در دو هفته آینده چگونگی مشارکت سران کشورهای عضو را در این جلسه اعلام کند.

وی در این خصوص به کنفرانسی خبری گفت: «رهبران جهان نمی‌توانند به نیویورک بیایند چرا که آن‌ها نمی‌توانند به شکل فردی سفر کنند. یک رئیس‌جمهور تنها سفر نمی‌کند، رهبران تنها سفر نمی‌کنند، و در بحبوحه همه‌گیری (کرونا) آوردن گروه‌های بزرگ نمایندگی به نیویورک غیر ممکن است. ما نمی‌توانیم همانند آنچه در 74 سال گذشته رخ داد، میزبان آن‌ها باشیم اما (این نشست) اتفاق خواهد افتاد.»

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل نیز ماه گذشته پیشنهاد کرده بود نشست مجمع عمومی سازمان ملل امسال در مقیاسی کوچکتر برگزار شود. قرار بود در این نشست، هفتاد و پنجمین سالگرد تأسیس این سازمان جشن گرفته شود.

در نامه گوترش به رئیس مجمع عمومی پیشنهاد شده بود سران دولت‌ها و کشورها پیام‌هایی ضبط‌ شده را به این نشست ارسال کنند و تنها نمایندگان 193 عضو که هم‌اکنون در نیویورک حضور دارند، در سالن برگزاری نشست حضور یابند.

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان