43 هزار شهید و زخمی و ویران شدن 582 هزار منزل ماحصل 1900 روز جنگ علیه یمن

جمعه 23 خرداد 1399
17:12
43 هزار شهید و زخمی و ویران شدن 582 هزار منزل ماحصل 1900 روز جنگ علیه یمن مرکز حقوق بشر و توسعه "عین الانسانیه" با انتشار گزارشی درباره آمار تلفات 1900 روز جنگ ائتلاف متجاوز سعودی- آمریکایی علیه یمن، اعلام کرد که طی این مدت، حدود 43 هزار شهروند یمنی شهید و یا زخمی شده و بیش از 582 هزار منزل مسکونی ویران شده‌اند.

العالم- یمن

به گزارش العالم، مرکز حقوق بشر و توسعه "عین الانسانیه"، که یک سازمان جامعه مدنی مستقل است، در گزارشی یادآور شد، از آغاز تجاوز ائتلاف سعودی- آمریکایی علیه یمن 16 هزار و 672 غیرنظامی به شهادت رسیدند که 3 هزار و 742 تن از آنان را کودکان و 2 هزار و 364 تن‌شان را زنان شامل می‌شود.

طبق این گزارش، در این بازه زمانی 26 هزار و 79 غیرنظامی نیز مجروح شدند که 3 هزار و 992 نفر از آنها را کودکان و 2 هزار و 742 تن را زنان شامل می‌شوند.

مرکز مذکور تأکید کرد، ائتلاف متجاوز طی حملات هوایی، زمینی و دریایی خود 573 هزار و 102 مرکز خدمات‌رسانی از جمله 562 هزار و 687 منزل مسکونی، یک‌هزار و 85 مدرسه، 387 بیمارستان و مرکز بهداشت و 175 دانشگاه و مرکز آموزش عالی و 6 هزار و 632 قطعه زمین کشاورزی و یک‌هزار و 355 مسجد و 47 مرکز رسانه‌ای و 242 مرکز باستانی و 361 مرکز توریستی را هدف قرار داد.

این مرکز همچنین مورد هدف قرار گرفتن 8 هزار و 843 تاسیسات زیربنایی از جمله 15 فرودگاه و 16 بندر و 2 هزار و 67 تانکر و شبکه آبرسانی و 300 ایستگاه برق‌رسانی و 3 هزار و 969 جاده و پل و 525 شبکه مخابراتی توسط ائتلاف متجاوز را به طور مستند ثبت کرده است.

در این گزارش همچنین از بمباران 21 هزار و 868 موسسه اقتصادی از جمله 390 کارخانه و 10 هزار و 988 موسسه تجاری و 671 بازار و 400 مزرعه پرورش مرغ و چهارپایان و 869 انبار مواد غذایی و 388 پمپ بنزین و 6 هزار و 638 وسیله نقلیه و 286 خودرو سوخت‌رسان و 768 محموله مواد غذایی و 460 قایق صید ماهی مورد توسط ائتلاف جنگی تحت رهبری رژیم سعودی خبر داد.

دفتر امور پناهندگان سازمان ملل متحد نیز روز گذشته اعلام کرد که از ماه ژانویه تاکنون بیش از 94 هزار نفر در نقاط مختلف یمن آواره و مجبور شده محل سکونت خود را ترک کنند.

این تازه‌ترین آمار از پیامدهای جنگ داخلی است که طی سال‌های اخیر فقیرترین کشور جهان عرب را به ویرانی کشانده است.

رژیم سعودی با تشکیل ائتلافی متشکل از رژیم‌های مرتجع عربی، در 25 ماه مارس 2015 جنگ ویرانگری علیه یمن را به بهانه بازگرداندن به اصطلاح "مشروعیت" به این کشور آغاز کرد؛ جنگی که با پشتیبانی و حمایت تمام‌عیار آمریکا و بسیاری از کشورهای غربی همراه شده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

فتح چشم بیدار باب‌المندب؛ صخره‌های «الأغبرة» در چنگ انصارالله


صدراعظم آلمان: دوران دوستی بی‌قید و شرط با آمریکا به پایان رسیده است


خنثی سازی تلاش دشمنان برای نقض حاکمیت ایران


چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴۸ فروند جنگنده اف-۳۵ به عربستان؛ نگرانی تل آویو را برانگیخت + ویدئو


رسوایی دروغ‌های تکراری؛ «یدیعوت آحارونوت» نقاب از چهره‌ی نخست‌وزیر برداشت


کاظم غریب‌آبادی؛ نقاب حقوق‌بشری آمریکا در گرداب جنایات «میناب» و «لامرد» فرو ریخت


پاسخ کوبنده سخنگوی وزارت خارجه به تناقض‌گویی‌های آمریکا در جنگ اقتصادی علیه ایران


تیرهای قالیباف در سیبل سیاست؛ تحسین عملیات روانی رئیس مجلس در تحلیل «الجزیره»


هشدار تهران به شورای امنیت؛ بازی با آتش در تأسیسات هسته‌ای ممنوع


تجمع گسترده در صعده در دفاع از مکه و حمایت از نیروهای مسلح یمن