غزه | کمیته عالی «راهپیمایی بازگشت»، ازسرگیری آن را بررسی می‌کند

شنبه 24 خرداد 1399
10:08
غزه | کمیته عالی «راهپیمایی بازگشت»، ازسرگیری آن را بررسی می‌کند
یک روزنامه فرامنطقه‌ای نوشت، با توجه به تحولات فعلی، «کمیته عالی راهپیمایی بازگشت» فلسطین در حال بررسی ازسرگیری دوباره این تظاهرات است.

العالم - فلسطین اشغالی

در حالی که مخالفت‌ها با قصد رژیم صهیونیستی برای الحاق اراضی کرانه باختری ادامه دارد کرانه باختری شاهد افزایش بروز مقاومت مردمی است و نوار غزه نیز جمعه (دیروز) بار دیگر شاهد ارسال بالن‌های آتش‌زا به سمت فلسطین اشغالی بود.

در همین زمینه روزنامه «القدس العربی» اعلام کرد: کمیته عالی راهپیمایی بازگشت، ازسرگیری اعتراضات مردمی را بررسی می‌کند و بزودی دیدارهایی صورت می‌گیرد تا در آن درباره برنامه‌های جدید و چگونگی کار در مرحله پیش‌رو بحث و تبادل‌نظر شود.

راهپیمایی‌ بازگشت از ۳۰ مارس ۲۰۱۸ (۱۰ فروردین ۱۳۹۷) در راستای تأکید بر حق بازگشت، اعتراض به محاصره غزه و نیز انتقال سفارت آمریکا به قدس، در مرز غزه با فلسطین اشغالی آغاز شد و بیش از ۳۰۰ فلسطینی در آن به شهادت رسیدند.

این راهپیمایی‌ها هر جمعه برگزار می‌شد تا اینکه در دسامبر ۲۰۱۹ اعلام شد که این راهپیمایی‌ها در سال ۲۰۲۰ به صورت ماهیانه و در روز‌های خاص برگزار خواهد شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو