ترور نافرجام یک مسئول دولت هادی در شرق یمن

شنبه 24 خرداد 1399
17:58
ترور نافرجام یک مسئول دولت هادی در شرق یمن یک مسئول دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی» در استان حضرموت واقع در شرق این کشور، امروز از سوء قصد جان سالم به در برد.

العالم - یمن

«هشام الجابری» سخنگوی رسمی فرماندهی منطقه دوم نظامی امروز شنبه گفت که سرتیپ «فرج سالمین البحسنی» استاندار حضرموت و فرمانده منطقه دوم نظامی هدف سوء قصد قرار گرفت اما جان سالم به در برد.

الجابری گفت که یک بمب دست‌ساز در مسیر حرکت خودروی البحسنی در شهر المکلا کار گذاشته شده بود اما تیم مهندسی وابسته به فرماندهی منطقه دوم نظامی موفق شد این بمب را خنثی کند.

به نوشته روزنامه «رأی‌‌الیوم»، الجابری افزود که این بمب برای انفجار از راه دور آماده شده و حاوی مواد انفجاری قوی بود.

وی این عملیات را «تروریستی» خواند و گفت که هدف از آن ایجاد هرج و مرج امنیتی و ضربه زدن به امنیت شهر و نیز ایجاد آشفتگی سیاسی و امنیتی در استان حضرموت است.

هنوز هیچ گروهی مسئولیت این عملیات را بر عهده نگرفته است اما در اکثر موارد گروه تروریستی القاعده با استفاده از بمب‌های دست‌ساز و خودروهای بمب‌گذاری شده عملیات‌هایی را علیه نیروهای دولتی در حضرموت انجام می‌دهد که تا کنون به کشته و زخمی شدن شماری منجر شده است.

شهر المکلا از سال ۲۰۱۵ مقر اصلی عناصر القاعده بود اما در سال ۲۰۱۶ با مقاومت مردمی و تلاش نیروهای یمنی این شهر آزاد شد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم