وزیران دفاع و خارجه روسیه فردا به ترکیه می‌روند

شنبه 24 خرداد 1399
20:09
وزیران دفاع و خارجه روسیه فردا به ترکیه می‌روند مسکو اعلام کرد که وزیران خارجه و دفاع روسیه برای رایزنی با مقام‌های آنکارا درباره پاره‌ای از مسائل منطقه‌ای، فردا عازم ترکیه می‌شوند.

العالم- اروپا

به گزارش العالم به نقل از روسیا الیوم، "وزارت خارجه روسیه، امروز- شنبه- در بیانیه‌ای اعلام کرد، "سرگئی لاوروف" و "سرگئی شویگو" وزیران خارجه و دفاع، فردا در راس هیئتی وزارتی عازم ترکیه خواهند شد.

این وزارتخانه افزود، لاوروف و شویگو در ترکیه "درباره برخی مسائل منطقه‌ای مورد اهتمام طرفین رایزنی خواهند کرد".

همزمان، رسانه‌های ترکیه اعلام کردند که لاوروف و شویگو با همتایان ترکی‌شان "مولو چاووش‌اوغلو" و "خلوصی آکار" دیدار و درباره اوضاع لیبی و نیز پرونده سوریه گفت‌وگو خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم