وزیر خارجه کویت وارد عراق شد

يکشنبه 25 خرداد 1399
11:39
وزیر خارجه کویت وارد عراق شد
وزیر خارجه کویت صبح امروز (یکشنبه) در یک سفر رسمی وارد بغداد، پایتخت عراق شد.

العالم _ جهان اسلام

«احمد ناصر محمد الصباح» وزیر خارجه کویت صبح امروز (یکشنبه) وارد بغداد شد و در فرودگاه این شهر مورد استقبال مقامات عراقی قرار گرفت.

به نوشته رووداو نت، محمد الصباح قرار است در این سفر ضمن دیدار با مسئولان عراقی، در خصوص پرونده‌های مشترک و توسعه روابط دو جانبه به رایزنی بپردازد.

«احمدالصحاف» سخنگوی وزارت خارجه عراق در این باره گفت که «محمد الصباح» قرار است در این سفر با «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر، «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان و «فؤاد حسین» وزیر خارجه جدید عراق گفت‌و‌گو کند.

این اولین سفر یک مقام رسمی کویتی به عراق از زمان نخست‌وزیری الکاظمی است. کویت در اکتبر سال ۲۰۱۹ کنفرانس «بازسازی عراق» را برگزار کرد و برخی از کشورها متعهد به ارائه کمک‌های مالی به بغداد شدند.

در تاریخ نهم می یعنی دو روز پس از تعیین الکاظمی بعنوان نخست‌وزیر عراق، وی با «سالم الزمانان» سفیر کویت دیدار کرد و طرفین در خصوص اجرایی شدن نتایج کنفرانس کویت رایزنی کردند.

پرونده پرداخت غرامت جنگ دوم خلیج فارس (حمله صدام به کویت) نیز همچنان باز است و در تاریخ هشتم می، الکاظمی در گفت‌و‌گوی تلفنی با نخست‌وزیر عراق بر لزوم حل و فصل مسائل باقی مانده در این پرونده نیز تأکید کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است