۶ کشته و ۶ زخمی در حمله داعش به شرق عراق

يکشنبه 25 خرداد 1399
11:49
۶ کشته و ۶ زخمی در حمله داعش به شرق عراق تروریست‌های داعش شب گذشته در حمله به روستایی در استان دیالی در شرق عراق، شش تن را کشته و شش تن دیگر را مجروح کردند.

العالم - عراق

یک منبع امنیتی عراقی امروز (یکشنبه) از حمله تروریست‌های داعش به روستایی در منطقه خانقین در نزدیکی مرز ایران خبر داد.

به نوشته السومریه نیوز، عناصر داعش شب گذشته وارد روستای کرد نشین «میخاس» در شمال شهر خانقین شده و با اهالی و نیروهای امنیتی درگیر شدند که موجب کشته شدن شش نفر و مجروحیت شش تن دیگر شد.

به گفته این مقام امنیتی، نیروهای عراقی پس از عقب راندن تروریست‌ها، مبادی ورودی و خروجی منطقه را مسدود کرده و زخمی‌ها را به بیمارستان منتقل کردند.

در روزهای گذشته حملات تروریست‌های داعش به روستاهای کردهای کاکاوند در استان دیالی عراق افزایش یافته و روز گذشته نیز تروریست‌های داعش با ورود به خانه یکی از اهالی در روستای «دارا» در خانقین، دو تن را کشته و دو نفر دیگر را ربودند. دو تن از اهالی خانه نیز زخمی شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیت الله آملی لاریجانی: دشمن دوباره در دام همان محاسبه غلط افتاد‏


بیانیه ۲۲۹۲ استاد برجسته دانشگاه؛ پیشرفت ایران، دلیل اصلی دشمنی آمریکا است


جنایت جدید سعودیها در یمن؛ 14 نفر شهید و زخمی شدند


تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو از ترس اعتراضات در نیویورک


پرواز عقاب ایران بر بام آسیا؛ اولین طلای بازی‌های آسیایی ناگویا بنام کاراته ثبت شد


پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی


پیام رهبر انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌ العظمی شبیری زنجانی


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های موشکی ایران ..


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های نیروی دریایی ایران ..


عضو ارشد انصارالله: نیروهای مسلح یمن در حال نبردی سرنوشت‌ساز با عربستان هستند