الحشد الشعبی: شهید «ابومهدی» داعش را ابزار، و مشکل اصلی را با آمریکا و اسرائیل اعلام کرد

سه شنبه 27 خرداد 1399
09:34
الحشد الشعبی: شهید «ابومهدی» داعش را ابزار، و مشکل اصلی را با آمریکا و اسرائیل اعلام کرد رئیس ستاد تبلیغات الحشد الشعبی شهید ابومهدی المهندس نائب رئیس سابق این سازمان را چهره‌ای استثنائی و کمتر تکرار شدنی توصیف کرد و گفت او همیشه تاکید داشت که مشکل اصلی با آمریکا و اسرائیل است و داعش ابزاری بیش نیست.

العالم- عراق

مدیر کل ستاد تبلیغات الحشد الشعبی به مناسبت ششمین سالگرد تاسیس الحشد الشعبی به تمجید از شهید ابومهدی المهندس نائب رئیس سابق این سازمان و از فرماندهان الحشد الشعبی پرداخت که دی ماه گذشته در تجاوز نظامی آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد به همراه سردار سلیمانی به شهادت رسید.

«مهند العقابی»در گفت‌وگو با شبکه المیادین گفت: «ابومهدی المهندس چهره‌ای استثنائی بود که زیاد تکرار نمی‌شود».

العقابی شهید المهندس را طراح و مدیر نبردهای ضد تروریسم بعد از فروپاشی داعش در سال ۲۰۱۴ خواند و گفت: «المهندس نخستین کسی بود که به فتوای مرجعیت دینی در جهاد کفایی لبیک گفت».

او افزود: «شهید المهندس همواره می‌گفت که داعش ابزار است و مشکل اصلی با آمریکا و اسرائیل است».

العقابی گفت: «رسانه‌های غربی و عربی با اشغالگری داعش افکار عمومی را گمراه کردند و این گونه تصویرسازی کردند که حمله داعش یک قضیه قومی-طائفه ای است».

رئیس ستاد تبلیغات الحشد الشعبی گفت: «شهید المهندس این اصل را همواره در نزد خود داشت که فرمانده باید در جبهه‌های مقدم نبرد جلوتر از سربازانش حرکت کند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان