۱۰۰ نفر شامل اعضای ارتش ترکیه دستگیر شدند

سه شنبه 27 خرداد 1399
13:12
۱۰۰ نفر شامل اعضای ارتش ترکیه دستگیر شدند حداقل ۱۰۰ نفر شامل اعضای ارتش ترکیه به ظن ارتباط با سازمان «فتح‌الله گولن» که آنکارا آن را تروریستی و عامل کودتای نافرجام ۱۵ جولای ۲۰۱۶ می‌داند، بازداشت شدند.

العالم - ترکیه

در ادامه بگیر و ببندها در ترکیه منابع خبری از بازداشت حداقل ۱۰۰ نفر به ظن ارتباط با «سازمان تروریستی فتح‌الله (گولن)» خبر دادند.

یک منبع امنیتی به خبرگزاری آناتولی خبر داد، حداقل ۱۰۰ مظنون به ارتباط با سازمان تروریستی فتح‌الله گولن را بازداشت کردند؛ گروهی که به گفته آنکارا کودتای نافرجام ۲۰۱۶ ترکیه کار آن بود. به گفته این منبع، این مظنونان با «امامان جماعت محرمانه» عضو سازمان گولن ارتباط و تماس‌های تلفنی داشتند.

طبق این گزارش، در بین مظنونان دستگیر شده افرادی از اعضای کنونی نیروهای مسلح ترکیه حضور دارند که طی عملیات پلیس در ۵۶ استان بازداشت شدند.

آنکارا بارها فتح‌الله گولن را که واعظ ترکیه‌ای مخالف دولت ترکیه است و در آمریکا اقامت دارد، به دست داشتن و سازماندهی کودتای نافرجام متهم کرده و از واشنگتن استرداد او را خواستار شده اما آمریکایی‌ها توجهی به این درخواست نکرده‌اند.

بنا بر گزارش مقام‌ها و رسانه‌های ترکیه، کودتای نافرجام جولای ۲۰۱۶ در این کشور ۲۵۱ کشته و حدود ۲۲۰۰ زخمی بر جای گذاشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد