ارتش سوریه تجهیزات نظامی سنگین به استان رقه ارسال کرد

پنج‌شنبه 29 خرداد 1399
10:53
ارتش سوریه تجهیزات نظامی سنگین به استان رقه ارسال کرد منابع نزدیک به شبه‌نظامیان کُرد خبر دادند که ارتش سوریه به منطقه «عین عیسی» واقع در شمال غرب استان رقه تجهیزات نظامی ارسال کرده است.

العالم - سوریه

منابع نزدیک به شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» از ارسال تجهیزات ارتش سوریه به شمال این کشور خبر دادند.

روزنامه الوطن سوریه به نقل از این منابع گزارش داد که تجهیزات نظامی جدید متعلق به ارتش سوریه به منطقه «عین عیسی» واقع در شمال غرب استان رقه ارسال شده است.

تجهیزات ارسالی، در نزدیکی مسیر بین‌المللی بین حلب و حسکه در شمال شهر عین عیسی مستقر شده است. در این منطقه نیروهای روس نیز حضور دارند.

نیروهای دموکراتیک خبر دادند که تجهیزات ارتش سوریه شامل توپخانه سنگین، خودروهای زره و نیروهای پیاده‌نظام بوده است.

این نیروها همچنین تأکید کردند که تروریست‌های وابسته به ترکیه در گروه موسوم به «الجیش الوطنی» (ارتش ملی) حضور دارند و در منطقه «تل ابیض» مستقر هستند، همزمان با ورود تجهیزات ارتش سوریه، منطقه عین عیسی را هدف حملات توپخانه‌ای خود قرار دادند.

از سوی دیگر، برخی از منابع خبری معارض اعلام کردند که نظامیان ترکیه در خطوط تلاقی با نیروهای دموکراتیک در استانهای رقه و حسکه، نیروهای زیادی را در محورهای «الزرکان» و «تل تمر» در شمال حسکه و محور عین عیسی مستقر کردند.

این منابع ادعا کردند که هدف از تجهیز نیروهای ترکیه، آغاز عملیات نظامی در برهه کنونی نیست، بلکه از ترس عملیات نیروهای دموکراتیک است.

نظامیان ترکیه به صورت غیر قانونی در خاک سوریه حضور دارند. مسئولان سوری بارها این حضور را «اشغالگرانه» قلمداد و تأکید کرده‌اند که اشغالگران خارجی را از خاک خود اخراج خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پرواز عقاب ایران بر بام آسیا؛ اولین طلای بازی‌های آسیایی ناگویا بنام کاراته ثبت شد


پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی


پیام رهبر انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌ العظمی شبیری زنجانی


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های موشکی ایران ..


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های نیروی دریایی ایران ..


طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد