استرالیا هدف حمله سایبری قرار گرفت

جمعه 30 خرداد 1399
08:51
استرالیا هدف حمله سایبری قرار گرفت اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا اعلام کرد که کشورش هدف یک حمله گسترده سایبری با «سرمنشاء دولتی» قرار گرفته است.

العالم- آسیا

به گزارش جمعه خبرگزاری فرانسه، موریسون در یک کنفرانس خبری گفت: این حمله نهادهای استرالیایی در بخش‌های مختلف از جمله همه سطوح دولتی، صنعتی، سازمان‌های سیاسی، آموزشی، بهداشتی و اپراتورهای زیرساخت‌های حیاتی را هدف گرفته است.
نخست وزیر استرالیا همچنین نسبت به «خطرهای ویژه» این حملات و افزایش آنها هشدار داد.
وی اعلام کرد که این حملات توسط یک «بازیگر سایبری پیچیده با سرمنشاء دولتی» انجام شده است اما از هیچ کشوری مشخصا نام نبرد.
موریسن با اعلام اینکه رهبران کشور را از این حملات مطلع کرده است، افزود که بسیاری از این حملات ناموفق بوده است.
وی از نهادها و شرکت‌های استرالیایی خواست تا از خودشان محافظت کنند و گفت: خطرات جدیدی وجود ندارد اما ریسک‌های جدیدی وجود دارد.
موریسون افزود: ما از سازمان‌ها خصوصا در بخش‌های بهداشت، زیرساخت‌های و خدمات حیاتی می‌خواهیم که مشاوره‌های تخصصی را دریافت کرده و راهکارهای حفاظتی فنی را اجرا کنند.
از آنجایی که استرالیا در حال مقابله با ویروس کروناست احتمال می‌رود که این حملات سایبری زنگ‌های خطر را در این بخش به صدا درآورده و این حوزه را تحت فشار قرار دهد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است