راه‌اندازی پویش «شکنجه‌گری در بحرین را متوقف کنید»

چهارشنبه 4 تير 1399
16:42
راه‌اندازی پویش «شکنجه‌گری در بحرین را متوقف کنید»
همزمان با نزدیک شدن به روز جهانی حمایت از قربانیان شکنجه ۲۶ ژوئن (۶ تیر)، فعالان بحرینی کمپین «شکنجه‌گری در بحرین را متوقف کنید»، راه‌اندازی کردند.

العالم - بحرین

فعالان بحرینی در آستانه روز جهانی حمایت از قربانیان شکنجه ۲۶ ژوئن مصادف با ۶ تیر هشتگ « #أوقفوا_التعذیب_فی_البحرین» را راه‌اندازی کرده و خواستار توقف شکنجه‌گری در بحرین شدند.

دولت بحرین از زمان آغاز انقلاب ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ در این کشور شمار زیادی از معارضان و انقلابیون این کشور از جمله شیخ علی سلمان دبیر کل جمعیت ملی-اسلامی الوفاق به عنوان بزرگ‌ترین جمعیت معارض بحرینی را بازداشت کرده و تابعیت تعداد زیادی از معارضان از جمله آیت‌الله «عیسی قاسم» رهبر معنوی انقلاب بحرین را سلب کرده است.

در همین راستا دیوان عالی بحرین به تازگی حکم اعدام دو جوان بنا به اتهامات سیاسی را صادر کرد که با انتقاد سازمان‌های حقوق بشری مواجه شد.

سازمان عفو بین‌الملل با انتقاد از تأیید این حکم تأکید کرد اعترافات این دو جوان تحت شکنجه بوده است.

این سازمان افزود که تعداد احکام اعدام صادره در بحرین که در انتظار تأیید پادشاه این کشور است به ۱۰ مورد رسیده است.

دیوان عالی بحرین حکم اعدام «زهیر ابراهیم جاسم عبدالله» از جوانان شیعه را به اتهام عضویت در گروهی تروریستی با هدف اجرای عملیات برای قتل افراد پلیس، آموزش عملیات مسلحانه و قتل یک نیروی پلیس، تأیید کرد.

همچنین حکم اعدام «حسین عبدالله خلیل راشد» به اتهام دست داشتن در انفجار یک بمب دست ساز در منطقه دمستان در سال ۲۰۱۴ که به کشته شدن یک نیروی پلیس منجر شد، تأیید شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو