شورای انتقالی یمن به دنبال سیطره کامل بر جنوب

شنبه 7 تير 1399
12:24
شورای انتقالی یمن به دنبال سیطره کامل بر جنوب گروه موسوم به «المجلس الانتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب) از تصمیم خود برای سیطره بر تمامی استان‌های جنوبی و اعلام حکومت خودمختار در این استان‌ها خبر داد.

العالم - یمن

«احمد سعید بن بریک» معاون رئیس شورای انتقالی جنوب یمن بر تلاش برای براندازی دولت منصور هادی در تمامی استان‌های جنوبی و اعلام حکومت خودمختار تأکید کرد.

بن بریک در حساب توئیتری خود نوشت: «حکومت خودگردان نه تنها در عدن بلکه در تمامی استان‌های جنوب اعم از سقطری، المهره، حضرموت، شبوه، أبین، الضالع و لحج خواسته مردمی است».

وی افزود: «تشکیل حکومت خودگردان نیازمند سرنگونی چهره‌های فاسد و تاجران جنگ در دولت مشروع است که این امر نیز از طریق تشکیل کمیته‌های دولت خودگردان در تمامی استان‌های جنوب محقق می‌شود».

۱۹ ژوئن(۳۰ خرداد) شورای انتقالی تحت حمایت امارات سیطره بر استان سقطری در جنوب شرقی یمن را اعلام کرد.

اقدام شورای انتقالی برای اعلام حکومت خودگردان در استان‌های جنوبی با مخالفت کشورهای عربی و اروپایی مواجه شد.

در همین ارتباط «صالح الجبوانی» وزیر حمل‌ونقل مستعفی دولت هادی با اشاره به اینکه امارات دشمن دولت و ملت یمن است، گفت که «یمن به عربستان برای بازگرداندن امور به روال عادی خود و بازپس‌گیری صنعاء امید داشت اما اکنون با کودتای شبه‌نظامیان مورد حمایت امارات در عدن مواجه هستیم».

وی تصریح کرد که «به سعودی‌ها می‌گویم یا آنچه را که خراب کرده‌اید درست کنید و یا از یمن خارج شوید و به مسئولان یمنی نیز می‌گویم که از ریاض خارج شوید و بیش از این با پذیرش حقارت و خواری، به خودتان و یمنی‌ها توهین نکنید».

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم