درخواست سوریه از سازمان ملل برای تشریح تخلفات آمریکا در نقض قوانین بین‌المللی

يکشنبه 8 تير 1399
19:42
درخواست سوریه از سازمان ملل برای تشریح تخلفات آمریکا در نقض قوانین بین‌المللی
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل از دبیر کل این سازمان و شورای امنیت خواست گزارشی از تخلفات آمریکا در نقض قوانین بین المللی و پیامدهای اعمال تحریم‌های اقتصادی ظالمانه علیه ملت سوریه ارائه کند.

العالم _ سوریه

سوریه بار دیگر از سازمان ملل خواست گزارشی از میزان تطابق قوانین و تصمیم‌های اجرایی صادر شده از سوی دولت آمریکا و اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم اقتصادی علیه ملت سوریه با احکام منشور و قوانین بین المللی انسانی و قطعنامه‌های ذیربط در شورای امنیت ارائه دهد.

«بشار الجعفری» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در نامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت گفت: «آمریکا و اتحادیه اروپا پیش‌تر دو قانون برای تمدید و تشدید تحریم‌های اقتصادی کمرشکن و یکجانبه علیه ملت سوریه صادر کرده بودند و حالا به موازات آن دولت آمریکا در هفدهم ماه جاری اعلام کرد که قانون سزار وارد فاز اجرایی شد که این قانون هم شامل اعمال تحریم‌های جدید اقتصادی، مالی و بانکی شدید علیه سوریه و هر طرف ثالثی است که درصدد مشارکت در فعالیت‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و خدمات رسانی در داخل سوریه برآید».

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، الجعفری ادامه داد: سوریه از دبیر کل سازمان ملل می‌خواهد که طرف‌های حقوقی و سیاسی متخصص در دبیرخانه این سازمان را برای آماده کردن یک گزارش فوری مامور کند که شامل توصیه‌های عملی در مورد میزان انطباق قوانین و تصمیم‌های صادره از سوی دولت آمریکا و اتحادیه اروپا برای تحریم اقتصادی ملت سوریه با احکام منشور و قوانین بین المللی انسانی و قطعنامه‌های شورای امنیت است و همچنین تبعات منفی که این اقدامات یکجانبه آمریکا و اروپا بر ملت سوریه و قدرت سازمان ملل برای اجرای برنامه‌های خود در ارائه کمک‌های بشردوستانه در سوریه را هم در این گزارش تشریح کند.

نماینده سوریه همچنین از سازمان ملل خواست در گزارش خود همچنین به چالش‌های خطرناک ناشی از تحریم‌های آمریکا و اروپا بر فرایند سیاسی بپردارد که قرار است سوری‌ها بدون دخالت خارجی آن را مدیریت کنند و سازمان ملل هم از طریق «گئر پدرسون» فرستاده ویژه دبیر کل سازمان ملل آن را تسهیل کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است