ظریف: آمریکا کشورها را به دلیل اجرای قطعنامه شورای امنیت مجازات می‌کند!

سه شنبه 10 تير 1399
01:23
ظریف: آمریکا کشورها را به دلیل اجرای قطعنامه شورای امنیت مجازات می‌کند! «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران گفت: آمریکا تنها کشور در تاریخ سازمان ملل متحد است که سایر کشورها را به دلیل نقض نکردن قطعنامه شورای امنیت مجازات می‌کند.

العالم - ایران

ظریف دوشنبه شب در پیامی توییتری نوشت: آمریکا نه تنها برجام را نقض کرده، بلکه دیگران را به نقض آن وادار می‌کند. این کشور، ننگ تبدیل شدن به نخستین کشوری در تاریخ سازمان ملل را دارد که کشورهای تابع قانون را به دلیل نقض نکردن یک قطعنامه شورای امنیت مجازات می‌کند.

ظریف همچنین افزوده که فردا (سه‌شنبه) در نشست مجازی سازمان ملل در این باره سخنرانی خواهد کرد.

«سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز دوشنبه از حضور و سخنرانی ویدئوکنفرانسی ظریف در نشست شورای امنیت درباره قطعنامه ۲۲۳۱ خبر داد.

موسوی در مورد تهدید آمریکا مبنی بر فعال کردن مکانیزم ماشه از سوی آمریکا تصریح کرد: آمریکایی‌ها حق و توان این کار را ندارند. آنها بدعهدی‌هایی کردند و اقدامات تخریبی‌ علیه برجام و نقض قطعنامه ۲۲۳۱ انجام دادند. آنها در مقامی نیستند که برجام و دستاوردهای آن را از بین ببرند.

این دیپلمات افزود: در رایزنی‌هایی که با اعضای شورای امنیت داشتیم، آنها مخالف این رویه هستند. پیش‌بینی ما شکست آمریکا در این زمینه است. توصیه ما این است که آزموده را نیازمایند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند