اتحادیه اروپا ممنوعیت سفر 'شهروندان آمریکا' را تمدید کرد

سه شنبه 10 تير 1399
21:00
اتحادیه اروپا ممنوعیت سفر 'شهروندان آمریکا' را تمدید کرد اتحادیه اروپا از بیم شیوع کرونا محدودیت اتباع آمریکایی برای ورود به خاک کشورهای عضو این اتحادیه را تمدید کرد.

العالم - اروپا

اتحادیه اروپا روز سه شنبه از تمدید عدم ورود شهروندان آمریکایی به این قاره به دلیل ترس از شیوع کرونا خبر داد.

به نوشته وبگاه «آکسیوس» اتحادیه اروپا روز سه شنبه به اتباع ۱۴ کشور اجازه ورود به این قاره را از یکم جولای (چهارشنبه ۱۱ تیر) داد اما شهروندان آمریکا و برخی کشورهای دیگر به دلیل کرونا هنوز مجاز ورود به کشورهای این قاره نیستند.

شهروندان کشورهای الجزیره، استرالیا، کانادا،گرجستان، ژاپن، مونته نگرو، مراکش، نیوزیلند، رواندا، صربستان، کره جنوبی، تایلند، تونس و اوروگوئه مجوز ورود به قاره اروپا را دارند.

از نکات قابل توجه در این تصمیم رفع محدودیت ورود «شهروندان چینی» به اروپا طبق توافقات به عمل آمده با پکن و کاهش سطح کرونا در چین است. پیش از این گزارش شده بود اتحادیه اروپا در صدد توافقی با پکن است مبنی بر اینکه اتباع هر دو طرف بتوانند به خاک یکدیگر سفر کنند.

طبق گزارش وبگاه آکسیوس، شهروندان آمریکا، روسیه و برزیل کماکان از ورود به قاره اروپا محروم هستند.

آخرین آمار اعلامی از آمریکا حاکی از آن است که شمار مبتلایان ویروس کرونا در این کشور بیش از چهل‌ و چهار هزار نفر در یک روز افزایش داشته است. برآوردهای وبگاه آماری «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته از تمام ایالت‌های آمریکا به صورت مجموع، ۴۴۷۳۴مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است.

بر این اساس، طی یک روز گذشته نیز ۳۴۶ آمریکایی بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. بدین ترتیب، شمار کل مبتلایان به ویروس کووید۱۹ در آمریکا به ۲،۶۸۱،۸۱۱ نفر و تعداد قربانیان بر اثر این بیماری به ۱۲۸،۷۸۳ تن افزایش یافت.

0% ...

آخرین اخبار

ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم