سخنگوی وزارت خارجه به دخالت فرانسه در پرونده‌های قضایی ایران واکنش نشان داد

چهارشنبه 11 تير 1399
16:26
سخنگوی وزارت خارجه به دخالت فرانسه در پرونده‌های قضایی ایران واکنش نشان داد سخنگوی وزارت امور خارجه ورود وزارت امور خارجه فرانسه در پرونده قضایی ایران را فاقد هرگونه موضوعیت و وجاهت دانست و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران هیچ گونه مداخله در امور داخلی خود را نمی‌پذیرد.  

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سید عباس موسوی در واکنش به موضع اخیر مقامات فرانسوی در خصوص دو تن از مجرمان ایرانی گفت: رسیدگی و صدور احکام در خصوص جرایم اتباع ایرانی در یک فرآیند دادرسی عادلانه و در چارچوب مقررات و حقوق شهروندی در جمهوری اسلامی ایران در صلاحیت محاکم قضایی ایران است.

سخنگوی دستگاه سیاست خارجی ادامه داد: فریبا عادلخواه و روح‌الله زم متناسب با جرایم ارتکابی محکوم شده و در حال گذراندن محکومیت خود هستند.

به گزارش اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، ورود وزارت امور خارجه فرانسه در پرونده قضایی ایران را فاقد هرگونه موضوعیت و وجاهت دانست و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران هیچ گونه مداخله در امور داخلی خود را نمی‌پذیرد.

وزارت امور خارجه فرانسه طی روزهای گذشته در اقدامی مداخله‌جویانه، از محکومیت «فریبا عادلخواه» شهروند دوتابعیتی ایرانی - فرانسوی انتقاد کرد و نسبت به صدور حکم اعدام برای «روح‌الله زم» نیز واکنش نشان داد.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است