پمپئو روسیه را به فروش سلاح به طالبان متهم کرد

چهارشنبه 11 تير 1399
23:04
پمپئو روسیه را به فروش سلاح به طالبان متهم کرد وزیر خارجه ایالات متحده بار دیگر روسیه را به فروش سلاح به طالبان متهم کرد.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش اسپوتنیک، وزیر امور خارجه آمریکا، مایک پمپئو گفت: "روسیه طالبان را تجهیز و با ارتش آمریکا در افغانستان مقابله می‌كند."

وزیر امور خارجه آمریکا در كنفرانس مطبوعاتی گفت: "اینکه روسیه در افغانستان به گونه ای عمل می كند كه در مقابل آمریکا قرار گیرد، جدید نیست."

به گفته مایک پمپئو، نمایندگان فدراسیون روسیه بیش از یک دهه است که سلاح های کوچک به طالبان می فروشند.

پمپئو خاطرنشان کرد: "روسها 10 سال است که سلاح های کوچک (به طالبان) می فروشند، که جان آمریکایی ها را تهدید می کند. ما به این موضوع اعتراض کردیم. هر وقت با همتای روسی خود ملاقات کردم، درباره این موضوع گفته‌ام:" این کار را متوقف کنید. "

پیش از این، روزنامه نیویورک تایمز مقاله ای را منتشر کرده بود که ادعا می کرد که سازمان‌های اطلاعات نظامی روسیه به شبه نظامیان وابسته به طالبان برای حمله به سربازان آمریکایی در افغانستان پاداش می دهد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، با اظهارنظر درباره مقاله روزنامه نیویورک تایمز، آن را "داستان دیگری" خواند و گفت كه هیچ كس به او یا معاون رئیس جمهور یا رئیس دفتر کاخ سفید در مورد حملات به اصطلاح روسی به سربازان آمریکایی در افغانستان گزارش نشده است.

نمایندگان طالبان نیز ادعاهای دریافت کمک مالی برای سازماندهی حملات به نیروهای نظامی ائتلاف بین المللی در افغانستان را تکذیب کردند.

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو