تأکید فتح بر گزینه مقاومت مردمی در کرانه باختری برای مقابله با طرح اشغال

جمعه 13 تير 1399
11:06
تأکید فتح بر گزینه مقاومت مردمی در کرانه باختری برای مقابله با طرح اشغال عضو کمیته مرکزی جنبش فتح فلسطین تأکید کرد که برای مقابله با توطئه‌های صهیونیست‌ها باید در کرانه باختری، مقاومت مردمی با مشارکت همه از جمله حماس، فعال شود.

العالم - فلسطین اشغالی

«عباس زکی» عضو کمیته مرکزی جنبش فتح فلسطین تأکید کرد که برای مقابله با طرح اشغال بخشهای گسترده‌ای از کرانه باختری توسط صهیونیستها باید از مقاومت مردمی استفاده کرد.

زکی به شبکه خبری المیادین گفت که «در [جنبش] فتح بر سر یک برنامه کاملی توافق شده است که به نافرمانی مدنی و بیرون راندن اسرائیل از ذهن [مردم] جهان ختم می‌شود».

وی همچنین تأکید کرد، در این جنبش توافق شده است که «در کرانه باختری، مقاومت مردمی با مشارکت همه از جمله حماس، فعال شود».

این مسئول فتح ادامه داد: «نباید هیچ گونه دستاوردی را که از نظر بین‌المللی یا در هر کشور عربی به دست آوردیم، از دست بدهیم».

زکی همچنین از دفتر سیاسی جنبش حماس تشکر کرد؛ زیرا به گفته وی، حماس به این نتیجه رسید که «باید با هم، در یک سنگر قرار بگیریم».

وی درباره دیدار «صالح العاروری» معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و «جبریل الرجوب» دبیر کل کمیته مرکزی فتح گفت که این دیدار بنا بر سلیقه صورت نگرفته است، بلکه ضرورتها و مذاکرات، زمینه این دیدار را فراهم کرد.

این مسئول فلسطین در پایان تأکید کرد که این دیدار، دریچه‌ای برای مصالحه بین گروههای فلسطینی و در نتیجه مرتب کردن وضعیت داخلی فلسطین است.

رژیم صهیونیستی در راستای اجرای طرح صلح تحمیلی آمریکا موسوم به معامله قرن قصد دارد 30 درصد از مساحت کرانه باختری را به اشغال خود درآورد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!