تحلیلگر عراقی: آمریکا برای ماندن در عراق تا بعد از انتخابات تلاش می‌کند

جمعه 13 تير 1399
17:34
تحلیلگر عراقی: آمریکا برای ماندن در عراق تا بعد از انتخابات تلاش می‌کند یک تحلیلگر برجسته عراق گفت که آمریکا درصدد کش دادن مذاکرات خود با بغداد تا بعد از انتخابات عراق است تا اطمینان حاصل کند که مهره‌های خودش در عراق به قدرت برسند.

العالم- عراق

«کامل البیاتی» تحلیلگر سیاسی عراق گفت که آمریکا تلاش می‌کند تا بعد از برگزاری انتخابات در عراق بماند و از حضور مزدورانش در قدرت اطمینان حاصل کند، زیرا واشنگتن دریافته که دوره فعلی حکومت برای بازگشت مزدورانش از میان عناصر تحت تعقیب و قاتلان به عرصه سیاسی عراق، مناسبت‌ترین زمان است.

البیاتی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» گفت:« واشنگتن منتظر چنین فرصتی بود که آن را برای خود فراهم کرد و در مقطع کنونی به دنبال بازگرداندن همه مزدورانش به عراق است تا مطمئن شود که در مقطع پیش رو آنها رهبری سیاسی در عراق را عهده دار می‌شوند».

وی ادامه داد: «سکوت دولت فعلی و دخالت نکردن آن سوال‌های زیادی را درباره بازگشت عناصر تحت تعقیب دستگاه قضایی و همکاری با داعش در حمله به عراق مطرح می‌کند».
کارشناس عراق با بیان اینکه آمریکا درصدد کشاندن مذاکرات تا بغد از انتخابات زودهنگام در عراق است، گفت: «آمریکا می‌خواهداز این طریق همه مزدورانش را به عراق بازگردند تا پست‌های حکومتی را پس از انتخابات در کنترل خود بگیرند، بنابراین نیروهایش را قبل از انتخابات خارج نمی‌کند تا مطمئن شود مهره‌های خودش در قدرت قرار خواهند گرفت».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد