مسکو: آمریکا به دنبال از بین بردن معاهده منع جامع آزمایش‌های اتمی است

يکشنبه 15 تير 1399
11:40
مسکو: آمریکا به دنبال از بین بردن معاهده منع جامع آزمایش‌های اتمی است وزارت خارجه روسیه با بیان اینکه مسکو به تعهداتش در زمینه منع آزمایش‌های اتمی پایبند است تاکید کرد که آمریکا به دنبال از بین بردن معاهده منع جامع آزمایش‌های اتمی (CTBT) است.

العالم - آمریکا

وزارت خارجه روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که مسکو به اجرای معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای(CTBT) ادامه خواهد داد، علیرغم اینکه این معاهده هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.

وزارت خارجه روسیه متذکر شد که اتهام‌های آمریکا درباره اینکه آزمایش‌های هسته‌ای روسیه استاندارد «بازده صفر» آمریکا درباره آزمایشهای اتمی را نقض کرده است، فاقد شواهد برای اثبات است.

در ادامه این بیانیه آمده است، روسیه موکدا در مطابقت با تعهدات بین المللی خود رفتار کرده و از استانداردهای آمریکا در زمینه آزمایشهای اتمی پیروی نخواهد کرد.

این بیانیه تاکید کرد، ما رسما تایید می‌کنیم که مسکو عمیقا به تعهدات آزمایشهای هسته‌ای و اجرای مقررات معاهده معاهده منع جامع آزمایشهای اتمی با توجه به ممنوعیت موقت آزمایشهای اتمی پایبند است و علیرغم اینکه این معاهده به مرجله اجرا درنیامده روسیه به آن پایبند است.

وزارت خارجه روسیه همچنین می‌گوید، برخلاف آمریکا ما 20 سال پیش آن را تایید و اکنون در حال اجرای آن هستیم و معتقدیم هرگونه اختلاف برای اجرای تعهدات باید در چارچوب معاهده CTBT بعد از اینکه به مرحله اجرا درآمد، حل و فصل شود.

در ادامه این بیانیه تاکید شده است که به نظر می‌رسد آمریکا در حال آماده کردن جهان برای پایان دادن به ممنوعیت موقت منع آزمایشهای هسته ای و ترک کردن آن است که در این صورت معاهده منع جامع آزمایشهای هسته‌ای نیز به طورکلی از بین خواهد رفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم