بایدن: نژادپرستی نظام‌مند در آمریکا سابقه 200 ساله دارد

يکشنبه 15 تير 1399
12:43
بایدن: نژادپرستی نظام‌مند در آمریکا سابقه 200 ساله دارد
نامزد حزب دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 آمریکا در اظهارنظری توئیتری عنوان کرده نژادپرستی نظام‌مند در این کشور سابقه‌ای بیش از 200 سال دارد.

العالم - آمریکا

«جو بایدن»، نامزد حزب دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، در پیامی توئیتری به مناسبت روز استقلال آمریکا در مورد نژادپرستی نظام‌مند در این کشور اظهار نظر کرد.

به نوشته خبرگزاری تاس، بایدن در این پیام نوشت: «نژادپرستی نظام‌مند بیش از ۲۰۰ سال در آمریکا وجود داشته است و همچنان تأثیر مخربی بر جامعه ایالات متحده دارد.»

وی همچنین نوشت آمریکا هرگز مطابق با اصل بنیانگذاری خود مبنی بر «تمام مردم یکسان آفریده شده‌اند» پیش نرفته است اما این اصل بعد از بیش از ۲۰۰ سال نژادپرستی نظام‌مند به همچنان جا مانده است.

معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنین نوشت: «تاریخ آمریکا، یک افسانه نیست. نبرد برای روح این ملت یک کشمکش دائمی طی ۲۴۰ سال بوده است. اما این نبردی است که ما می‌توانیم با یکدیگر، پیروز شویم و پیروز خواهیم شد.»

مسئله نژادپرستی نظام‌مند در پلیس آمریکا، بعد از این مطرح شد که «جورج فلوید» به دست یک مأمور پلیس سفید در شهر مینیا پولیس ایالت مینه‌ سوتا کشته شد. بعد از قتل وی اعتراضات در سرتاسر ایالات متحده و بعد در جهان بالا گرفتند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد یکشنبه مجدداََ به معترضان این کشور توهین کرد و آنها را «چپ‌های افراطی» خواند.

ترامپ در حالی در این روز به سخنرانی پرداخت که بسیاری از شهرهای آمریکا صحنه درگیری پلیس با تظاهرات‌کنندگان بود.

وی طی سخنرانی در مراسم روز استقلال آمریکا مدعی شد: «ما اکنون در روند شکست دادن چپ‌های افراطی، مارکسیست‌ها، آشوب‌طلبان و غارتگران هستیم».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود