مقام پارلمانی جمهوری چک: اردوغان مسئول بحران در سوریه و لیبی است

چهارشنبه 18 تير 1399
18:14
مقام پارلمانی جمهوری چک: اردوغان مسئول بحران در سوریه و لیبی است نماینده جمهوری چک در پارلمان اروپا رئیس جمهور ترکیه را به‌خاطر حمایت از تروریست‌ها در سوریه و لیبی و پیگیری سیاست‌های توسعه‌طلبانه مورد انتقاد قرار داد.

العالم - اروپا

نماینده جمهوری چک در پارلمان اروپا گفت که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه با تداوم حمایتهای خود از تروریستها، به بحران در سوریه و لیبی دامن می‌زند.

به نوشته بخش انگلیسی خبرگزاری رسمی سوریه «سانا»، «ایوان داوید» نماینده جمهوری چک در پارلمان اروپا در پستی در صفحه فیسبوک خود گفت: «اردوغان مدتها تسلیحات داعش و سایر تروریستها را تهیه می‌کرد و خانواده او نفت سوریه و عراق را سرقت می‌کردند.»

وی افزود: «اردوغان امروزه در حال توسعه روش‌های خصمانه خود در لیبی است و کشتی‌های ترکیه به رغم تحریم تسلیحاتی شورای امنیت سازمان ملل متحد، سلاح به آنجا حمل می‌کنند.»

«لینکا کلیسپروا» یک روزنامه نگار اهل جمهوری چک نیز در این زمینه گفت که تروریستها و مزدورانی که در صفوف داعش یا جبهه النصره در سوریه می‌جنگیدند، اینک در لیبی با گرفتن پول در خدمت منافع رژیم ترکیه هستند.

این روزنامه نگار اهل چک افزود، رژیم اردوغان در راستای برنامه های توسعه طلبانه خود سعی دارد از طریق مزدوران و تروریستها بر لیبی، نفت و منابع آن تسلط داشته باشد.

لیبی از سال ۲۰۱۱ و از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی با گسستگی سیاسی مواجه شده و تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند. دو طرف از فروردین سال 98 وارد درگیری‌های شدیدی با یکدیگر شده‌اند که همچنان ادامه دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان