برهم صالح: تجاوز ترکیه به خاک عراق باید متوقف شود

پنج‌شنبه 19 تير 1399
08:14
برهم صالح: تجاوز ترکیه به خاک عراق باید متوقف شود
رئیس جمهور عراق لزوم توقف تجاوز نظامی ترکیه به خاک عراق ‏و خودداری از تعرض به حاکمیت آن را خواستار شد.

العالم - عراق

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، برهم صالح، رئیس جمهور عراق بر لزوم توقف تجاوز نظامی ترکیه به خاک عراق تاکید کرد.

برهم صالح دیروز میزبان تعدادی از سفرای کشور‌های عربی در بغداد بود. این دیدار برای بررسی راه‌های تقویت روابط میان عراق و کشور‌های عربی و گسترش دورنمای همکاری در زمینه‌های مختلف با هدف تضمین منافع متقابل برگزار شد.

برهم صالح در این دیدار گفت: عراقی توانمند، ‏ مقتدر و دارای حاکمیت یک پروژه ملی است که امنیت کشور عراق و ثبات و آرامش جامعه را حفظ خواهد کرد.

بر اساس گزارش شبکه «شفق نیوز»، برهم صالح تاکید کرد: ثبات و آرامش عراق یکی از ارکان اصلی ثبات منطقه‌ای است.

رئیس جمهورعراق گفت: عراق کشوری قدرتمند و تاثیر گذار بر تحولات منطقه‌ای و بین المللی است و همه کشور‌ها باید به حاکمیت آن احترام بگذارند و برای داشتن روابطی پیشرفته مبتنی بر تفاهم مشترک درباره بسیاری از مسایل کنونی نباید در امور داخلی آن دخالت کنند.

برهم صالح بر لزوم حمایت از راه حل‌های مسالمت آمیز برای حل بحران‌ها و تنش‌ها در منطقه با هدف تقویت امنیت و ثبات همه کشور‌ها تاکید کرد.

وی افزود: عراق نباید بخشی از سیاست جناح بندی‌ها باشد.

رئیس جمهور عراق در ادامه لزوم توقف تجاوز نظامی ترکیه به خاک عراق ‏و خودداری از تعرض به حاکمیت آن را خواستار شد.

برهم صالح از موضع کشور‌های دوست و برادر و اتحادیه عرب در پشتیبانی از عراق در برابر تداوم تجاوز ترکیه و نیز حمایت از امنیت و ثبات عراق قدردانی کرد.

رئیس جمهور عراق بر ضرورت تلاش و همگرایی مشترک برای رسیدن به راه حل‌هایی درباره مشکلات مرزی میان کشور‌ها تاکید کرد.

وی افزود این راه حل‌ها باید از طریق دیپلماتیک، گفتگو‌های جدی و همکاری مشترک حاصل شود.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد