حسان دیاب: استعفا نمی‌دهم

شنبه 21 تير 1399
15:58
حسان دیاب: استعفا نمی‌دهم
نخست‌وزیر لبنان در واکنش به برخی اخبار اخیر اعلام کرد، دولت وی ماندنی است و تمام تلاش خود را برای حل مشکلات مردم انجام می‌دهد.

العالم - لبنان

«حسان دیاب» نخست‌وزیر لبنان در پی دیدار با شیخ «عبداللطیف دریان» مفتی اهل سنت لبنان، بر عدم استعفای دولت کنونی تأکید کرد.

بر اساس گزارش وبگاه «النشره»، دیاب در ادامه افزود، دولت با طرح‌های مختلف مانند تهیه بسته‌های کمکی برای خانواده‌های فقیر، تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد به بخش صنعتی و زراعی و امثال آن تلاش می‌کند از رنج شهروندان لبنانی بکاهد.

وی سپس گفت: با «دوروتی شیا» سفیر آمریکا در لبنان دیدار و درباره چند موضوع رایزنی کردیم و وی برای کمک به لبنان اعلام آمادگی کرده است.

دیاب درباره مذاکرات با صندوق بین‌المللی پول نیز اعلام کرد: صحبت با صندوق برای اصلاحات مورد درخواست و نیز برنامه‌ای را که باید بر روی آن توافق کنیم، آغاز کرده‌ایم.

«نعیم قاسم» معاون حزب‌الله نیز در واکنش به برخی صحبت‌ها مبنی بر استعفای دولت گفت، تمام حرف و حدیث‌ها درباره کنار رفتن دولت فعلی لبنان تبلیغات رسانه‌ای و سیاسی است که نشان دهنده آرزوهای «دوروتی شیا» سفیر آمریکا و [افرادی] مانند اوست؛ این دولت باقی است و باید فرصت کامل به آن داده شود و از آن حمایت شود؛ آنچه امروز سفیر آمریکا انجام می‌دهد دلیل بر عقب‌‎نشینی تاکتیکی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری