تمرین نظامی آمریکا و امارات برای مقابله با قایق‌های تندرو در خلیج فارس

شنبه 21 تير 1399
21:01
تمرین نظامی آمریکا و امارات برای مقابله با قایق‌های تندرو در خلیج فارس پرسنل نظامی آمریکا و امارات یک تمرین پنج روزه مقابله با قایق‌های تندرو را در جنوب خلیج فارس برگزار کردند.

العالم- آمریکا

پرسنل نیروی دریایی و هوایی آمریکا برای مقابله با حملات احتمالی قایق‌های تندرو در خلیج فارس، تمرین مشترکی را برگزار کردند.

به نوشته وبگاه «میلیتری تایمز» این تمرین مشترک پنج روزه در جنوب آب‌های خلیج فارس برگزار شد و از کشتی «یواس‌ان‌اس لوئیس بی پولر» به عنوان پایگاه شناور و مرکز اصلی این تمرین مقابله با حملات قایق‌های تندرو استفاده شد.

به گزارش وزارت دفاع آمریکا در این تمرین فرماندهی هوایی امارات با پرسنل دریایی و هوایی مرکز فرمادهی آمریکا در منطقه (تروریست های سنتکام) حضور داشتند. در این تمرین همچنین هواپیمای تجسسی «پوسیدان-8» و هواپیمای شناسایی مستقر در پایگاه هوایی «الظفره» در امارات حاضر بودند. از سوی امارات نیز خلبانان بالگردهای «شینوک 47»، «آپاجی»، «بلک هاوک» و «بل 407 » فرود بر عرشه را در روز و شب تمرین کردند.

«ماتیو ترولینگر» مقام ارشد نظامی آمریکا در این زمینه گفت که این تمرین فرصتی برای افزایش قابلیت‌های آمریکا و امارات برای واکنش نشان دادن به هرگونه تهدید در منطقه است.

این وبگاه در خاتمه نوشت که امارات متحده متحد مهم آمریکا در خلیج فارس بوده و کمک‌های بسیاری را به نیروهای آمریکا در جریان نبرد در افغانستان، و داعش و خلیج فارس ارائه کرده است.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا چندی قبل در توئیتر نوشت به نیروی دریایی آمریکا دستور داده قایق‌های ایرانی که «قصد مزاحمت» برای کشتی‌های آمریکا را دارند، هدف قرار دهند.

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه نیز در اطلاعیه‌ای ادعای ایجاد مزاحمت ۱۱ قایق سپاه در ۲۷ فروردین ۹۹ (۱۵ آوریل ۲۰۲۰) برای ناوهای آمریکایی در شمال خلیج فارس و عبور نزدیک و بسیار سریع آنها از مقابل دماغه و انتهای ناوها که درحال عملیات مشترک بودند را «روایتی هالیوودی» خواند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد