درخواست ائتلاف الفتح از دولت عراق درباره پرونده ترور شهید المهندس

يکشنبه 22 تير 1399
01:30
درخواست ائتلاف الفتح از دولت عراق درباره پرونده ترور شهید المهندس ائتلاف الفتح در پارلمان عراق از نخست وزیر این کشور خواست هر چه سریع‌تر شکایت رسمی از آمریکا به سازمان ملل در قضیه ترور نائب رئیس شهید سازمان الحشد الشعبی را ارائه دهد.

العالم - عراق

ائتلاف «الفتح» در پارلمان عراق روز شنبه از دولت عراق خواست در ارائه شکایت رسمی به سازمان ملل درباره ترور «ابومهدی المهندس» نائب رئیس شهید سازمان الحشد الشعبی عراق تسریع کند.

بر اساس گزارش پایگاه خبری السومریه نیوز، این ائتلاف در بیانیه‌ای آورده است: «محکومیت اقدام آمریکا در استفاده از هواپیماهای شناسایی برای ترور شهید قاسم سلیمانی در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل اتفاقی مثبت بود و امیدواریم که سازمان ملل مواضع شجاعانه‌تر در مقابله با گستاخی آمریکا در نقض حاکمیت کشورها و انجام مکرر عملیات های خصمانه اتخاذ کند».

ائتلاف الفتح ضمن درخواست از دولت عراق برای تسریع روند ارائه شکایت رسمی به سازمان ملل گفت: «این شکایت باید به همراه شواهد و مدارک باشد و در آن خواستار محکومیت اقدام آمریکا در ترور شهید ابومهدی المهندس و دیگر شخصیت‌های عراقی در حملات پهپادی آمریکا شود که نقض حاکمیت ملی عراق است».

این ائتلاف از پارلمان عراق خواست کمیته‌ای متشکل از کمیسیون‌های روابط خارجی و دادگستری برای پیگیری اقدامات دولت و شکایت آن در سازمان ملل تشکیل دهد و در غیر این صورت دولت مسئول کوتاهی در قبال خون پاک عراقی‌هایی است که با دفاع از حاکمیت عراق، دشمنان این سرزمین را متحمل شکست کردند.

نظامیان تروریست آمریکایی سیزدهم دی ماه سال گذشته در اقدامی تروریستی سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و شهید المهندس را به همراه چند نفر از رزمندگان مقاومت هنگام خروج از فرودگاه بغداد به شهادت رساندند. این اقدام آمریکا باعث شد پارلمان عراق دو روز بعد به طرح اخراج نیروهای اجنبی از جمله آمریکا از عراق رأی دهد.

0% ...

آخرین اخبار

عربستان حمله انصارالله به فرودگاه های ابها و ملک خالد را تأیید کرد


بقایی: پاسخ ایران به پیشنهادهای آمریکا از طریق میانجی‌گران ارائه می‌شود


هلاکت یک تروریست مهاجم در پی واکنش مقتدرانه پلیس در شهرستان گلشن


سپاه پاسداران: عملیات «طوفان الاقصی» آغاز شمارش معکوس برای پایان صهیونیسم است


جنبش «الأمة» لبنان: نبرد طوفان الأقصی تلاش‌ها برای حذف آرمان فلسطین را ناکام گذاشت


گزارش رسانه ژاپنی از جنایت جنگی آمریکا در میناب و لامرد


طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد و وحدت جبهه‌های مقاومت را عملی کرد


دیوارنگاره فلسطین با حضور نماینده حماس در تهران رونمایی شد


معاون وزیر اطلاع‌رسانی یمن: یمن «اسرائیل» را با معادله‌ای استثنایی در حمایت از غزه غافلگیر کرد+فیلم


ناتوانی ترامپ در برابر ایران و آماده باش رژیم اسرائیل از بیم انفجار در کرانه باختری