طالبان: کاهش خشونت پیش از مذاکرات بین‌الافغانی «غیرمنطقی» است

يکشنبه 22 تير 1399
16:29
طالبان: کاهش خشونت پیش از مذاکرات بین‌الافغانی «غیرمنطقی» است
سخنگوی طالبان کاهش خشونت قبل از آغاز گفت‌وگوهای بین‌الافغانی را خواسته‌ای غیرمنطقی خواند.

العالم - آسیا

«ذبیح‌الله مجاهد»، سخنگوی طالبان در واکنش به خواسته‌ها در رابطه با کاهش خشونت‌ها از سوی این گروه، گفت که توقف جنگ پیش از گفت‌وگوها خواسته‌ای «غیرمنطقی» است.

سخنگوی طالبان، امروز (یکشنبه ۲۲ تیر) در حساب توئیتری خود نوشت: اگر کسی می‌خواهد که اول جنگ متوقف شود، بعد مذاکرات کنند، این خواسته‌ای غیرمنطقی می‌باشد، جنگ به این دلیل ادامه دارد که ما انتخاب دیگری را دریافت نکرده‌ایم.

وی افزود: با اظهارات غیرمسوولانه، سخنان و اتهامات بی‌اساس مشکلی حل نمی‌شود.

ذبیح‌الله مجاهد در ادامه تاکید کرد که تنها راه حل واقعی مشکلات، آزادی زندانیان و آغاز گفت‌وگوهای بین‌الافغانی می‌باشد.

پیش از این صدیق صدیقی، سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان گفته بود که افزایش خشونت‌های اخیر گروه طالبان در شهرها، حمله بر نیروهای امنیتی، انفجار مین‌های کنار جاده‌ای، و هدف قراردادن کارمندان دولتی، امید و انتظار مردم افغانستان و جامعه‌ جهانی را برای آغاز گفت‌وگوها و برقراری صلح پایدار در این کشور «خدشه‌دار» می‌کند.

صدیقی در حساب توئیتری خود نوشته بود: زمان آن فرا رسیده، تا گروه طالبان، دست از خشونت بردارند و به‌صورت واقعی وارد روند صلح شوند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو