۱۷ ایالت از ترامپ شکایت کردند

دوشنبه 23 تير 1399
22:32
۱۷ ایالت از ترامپ شکایت کردند
۱۷ ایالت آمریکا از رئیس‌جمهور این کشور به دلیل وضع مقرراتی که خواستار عدم صدور روادید برای برخی از دانشجویان خارجی است شکایت کردند.

العالم - آمریکا

۱۷ ایالت و منطقه کلمبیا روز دوشنبه از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل وضع مقرراتی که خواستار عدم اعطای روادید برای برخی از دانشجویان خارجی است شکایت کردند.

این شکوائیه که روز دوشنبه توسط ۱۸ دادستان کل در دادگاه منطقه‌ای «ماساچوست» تنظیم شده خواستار لغو «اقدام بی‌رحمانه، بدون تأمل و غیرقانونی دولت فدرال برای اخراج دانشجویان خارجی در بحبوحه شیوع ویروس کرونا» شده است.

دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در صدد اخراج آن گروه از دانشجویان خارجی مقیم این کشور است که کلاسهای ترم پاییز سال جاری به خاطر کرونا بطور مجازی برگزار می شود.

اداره مهاجرت آمریکا هفته گذشته اعلام کرد برای آن دسته از دانشجویان خارجی که کلاس‌های ترم پاییز آنها به دلیل شیوع کرونا به صورت مجازی برگزار خواهد شد، روادید صادر نخواهد کرد. گفته شده شمار زیادی از دانشجویان خارجی هم در خطر اخراج قرار دارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم


تکذیب ادعاهای ائتلاف متجاوز در مورد «محاصره» تعز


خانواده‌های آسیب‌ دیده از رخداد ۷ اکتبر خطاب به اردوگاه تغییر: فرصت را از دست ندهید


هدایتی بهترین فرنگی‌کار سال 2026 جهان شد


حضور ۸۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «یواس نیوز»


برگزاری اجلاس کومسک در استانبول


ماجرای عالیجناب نامرئی که در تور افتاد + فیلم


سردار جوانی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند


انتخابات میان دوره‌ای کنگره؛ اختلاف در حزب دموکرات بر سر رژیم صهیونیستی بالا گرفت


روز انتخابات میان دوره‌ای؛ ۷۰ درصد آمریکایی‌ها از ترامپ ناراضی هستند