۱۷ ایالت از ترامپ شکایت کردند

دوشنبه 23 تير 1399
22:32
۱۷ ایالت از ترامپ شکایت کردند
۱۷ ایالت آمریکا از رئیس‌جمهور این کشور به دلیل وضع مقرراتی که خواستار عدم صدور روادید برای برخی از دانشجویان خارجی است شکایت کردند.

العالم - آمریکا

۱۷ ایالت و منطقه کلمبیا روز دوشنبه از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل وضع مقرراتی که خواستار عدم اعطای روادید برای برخی از دانشجویان خارجی است شکایت کردند.

این شکوائیه که روز دوشنبه توسط ۱۸ دادستان کل در دادگاه منطقه‌ای «ماساچوست» تنظیم شده خواستار لغو «اقدام بی‌رحمانه، بدون تأمل و غیرقانونی دولت فدرال برای اخراج دانشجویان خارجی در بحبوحه شیوع ویروس کرونا» شده است.

دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در صدد اخراج آن گروه از دانشجویان خارجی مقیم این کشور است که کلاسهای ترم پاییز سال جاری به خاطر کرونا بطور مجازی برگزار می شود.

اداره مهاجرت آمریکا هفته گذشته اعلام کرد برای آن دسته از دانشجویان خارجی که کلاس‌های ترم پاییز آنها به دلیل شیوع کرونا به صورت مجازی برگزار خواهد شد، روادید صادر نخواهد کرد. گفته شده شمار زیادی از دانشجویان خارجی هم در خطر اخراج قرار دارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد