کاهش بهای جهانی نفت

سه شنبه 24 تير 1399
09:16
کاهش بهای جهانی نفت گسترش شیوع ویروس کرونا در آمریکا و نگرانی‌ها در خصوص کاهش تقاضا برای نفت، صبح امروز بهای جهانی طلای سیاه را کاهش داد.

العالم - جهان

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، صبح امروز بهای جهانی نفت در حالی کاهش یافت که به باور کارشناسان، شیوع مجدد بیماری کووید-19 در آمریکا می‌تواند به کاهش تقاضا برای طلای سیاه منجر شود.

صبح روز سه‌شنبه بهای هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت (پایه آمریکا) با 84 سنت کاهش، معادل 2.1 درصد، به 39 دلار و 26 سنت رسید. هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال نیز با 77 سنت کاهش، معادل 1.8 درصد، 41 دلار و 95 سنت معامله شد.

هر دو شاخص مهم نفت روز دوشنبه را نیز با 1 درصد نزول پشت سر گذاشته بودند.

این در حالی است که ایالت‌هایی نظیر کالیفرنیا، فلوریدا و تگزاس به دلیل افزایش نگران‌کننده موارد ابتلا به کووید-19، بخش‌هایی از محدودیت‌های مرتبط با کرونا را بازگردانده اند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف به لفاظی‌های بسنت پاسخ داد


تاکید اتحادیه اروپا بر بررسی اعمال تحریم علیه بن گویر


روسیه: پیامدهای تجاوز آمریکا و اسرائیل علیه ایران فراتر از خاورمیانه است


ورود نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطقی از خاک سوریه


سفیر ایران: دولت‌ها اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را رد و محکوم کنند


رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد


غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد