سیلی‌های سوریه به تهیه‌کنندگان گزارش‌های گمراه‌کننده سازمان ملل

چهارشنبه 25 تير 1399
14:36
سیلی‌های سوریه به تهیه‌کنندگان گزارش‌های گمراه‌کننده سازمان ملل دولت سوریه از هر تریبونی برای افشای حجم گمراهی و فریبی که در گزارش‌های بین‌المللی و سازمان ملل درباره سوریه مطرح می‌شود، استفاده می‌کند؛ گزارش‌هایی که به دور از واقعیت و تحت فشار گروهی از کشورهای غربی از جمله ایالات متحده تهیه می‌شود.

العالم- درگوشی

بله، "حسام‌الدین آلا" فرستاده دائم سوریه در سازمان ملل در ژنو، روز گذشته در جریان نشست شورای حقوق بشر در ژنو با ارائه توضیحاتی درباره گزارش منتشر شده از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره اوضاع وخیم انسانی در ادلب گفت: "این گزارش هم مانند گزارش‌های پیشین به دور از واقعیت میدانی در سوریه است. این گزارش به هیچ وجه اقدامات تروریست‌های خط گرفته از خارج و همچنین تجاوزات مکرر آمریکایی‌ها و ترکیه به تمامیت ارضی سوریه را در نظر نگرفته است. واشنگتن اقدامات قابل توجهی را در جهت تنبیه بی‌جهت ملت سوریه انجام داده است."

عملیات ارتش سوریه و نیروهای هم پیمان آن در ادلب عملیات مبارزه با تروریسم جهانی و برخاسته از عمق ایمان و وطن‌پرستی و تأکید بر حمایت از جان بی‌گناهان و حفظ وحدت و تمامیت ارضی کشورشان است. استناد ادعاها و اتهامات بین‌المللی و سازمان ملل علیه سوریه بر طرف‌های مرتبط با گروه‌های تروریستی است که در ریختن خون ملت سوریه مشارکت داشته‌اند. تلاش دولت سوریه نیز رویارویی و مبارزه با تروریسم و نیز آزادسازی مناطق تحت اشغال گروه ‌های تروریستی مرتبط با داعش و نیز هزاران عنصر تروریستی خارجی است که توسط کشورها و دولت‌های غربی و عربی به سوریه منتقل شده‌اند.

اصرار کشورهای غربی در نشست اخیر شورای امنیت برای ارسال کمک‌های انسانی به مناطق تحت اشغال تروریست‌ها از طریق گذرگاه‌های مرزیِ غیرقانونی حجم سیاسی‌کاری این کشورها را نشان می‌دهد.

اشک ریختن کشورهای غربی به اوضاع انسانی در سوریه که بخشی از آن به دلیل تحریم‌های سخت علیه این کشور است بزرگ‌ترین دلیل برای اثبات همکاری میان آنها و گروه‌های تروریستی است که دست‌شان به خون مردم سوریه آغشته شده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری