پیش افتادن «جو بایدن» از «دونالد ترامپ» درنظرسنجی 6 ایالت کلیدی آمریکا

چهارشنبه 25 تير 1399
19:40
پیش افتادن «جو بایدن» از «دونالد ترامپ» درنظرسنجی 6 ایالت کلیدی آمریکا
تازه ترین نظرسنجی‌ها در آمریکا از برتری «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات 2020 بر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی این کشور حکایت دارد.

العالم - آمریکا

تازه ترین نظرسنجی‌ها در آمریکا از پیش افتادن «جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات 2020 آمریکا از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی این کشور در 6 ایالت کلیدی در ایالات متحده حکایت دارد.

نظرسنجی مشترک شبکه خبری «ان‌بی‌سی» و موسسه نظرسنجی «Change Research» نشان داد که شرکت کنندگان در این نظرسنجی در 6 ایالت مهم آمریکا امتیاز پایین‌تری را به ترامپ در زمینه نحوه مدیریت طیفی از موضوعاتی کنونی این کشور دادند. جو بایدن، معاون ریاست جمهوری سابق آمریکا در این نظرسنجی برتری کمی بر ترامپ در ایالت‌های آریزونا، فلوریدا، میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین داشت در حالی‌که در ایالت کارولینای شمالی این دو خیلی نزدیک به هم بودند.

در این نظرسنجی که نتیجه آن امروز (چهارشنبه) منتشر شد، جو بایدن در مجموع 6 ایالت برتری 49 درصدی بر ترامپ با 43 داشت. این نظرسنجی با مشارکت 4232 نفر از روز جعه گذشته تا یکشنبه هفته جاری برگزار شد و حاشیه خطای آن 1.5 درصد بود.

از نتایج جالب توجه در این نظرسنجی این بود که اکثریت شرکت کنندگان تنها بر نحوه مدیریت ترامپ بر بازار سهام آمریکا نظر مثبت داشتند. از موارد دیگر که در این نظرسنجی ترامپ امتیاز پایین‌تری نسبت به بایدن کسب کرد می‌توان به نحوه مقابله با کرونا، وضعیت اقتصادی، مهاجرت و میزان احترام آمریکا در سایر کشورهای جهان اشاره کرد.

این در حالی است که نتایج نظرسنجی «ای‌بی‌سی نیوز و ایپسوس» که روز جمعه منتشر شد نیز نشان داد ۶۷ درصد شرکت‌کنندگان از نحوه مقابله ترامپ با بحران کرونا در آمریکا رضایت ندارند و تنها ۳۳ درصد از عملکرد وی اعلام رضایت کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان