سخنگوی وزارت ‌خارجه‌:

سفرای ایران "سفیر اقتصادی" شده‌اند

پنج‌شنبه 26 تير 1399
12:21
سفرای ایران سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه ‌افزایش مراودات اقتصادی ‌‌را برای از بین بردن تاثیرات تحریم‌ها دنبال می‌کنیم، گفت: سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف "سفیر اقتصادی" شده‌اند.

العالم- ایران/ سیاسی

سیدعباس موسوی اظهار داشت: افزایش همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه اولویت اساسی است که تقویت‌ مراودات اقتصادی نجات‌بخش توسعه زیرساخت‌های مرزی است.

وی با اشاره به این که تقویت مراودات اقتصادی زمینه‌ساز توسعه زیرساخت‌های لازم در مرزهاست بیان کرد: باید در راستای توسعه اقتصاد کشور که هم‌اکنون اقتصاد بدون نفت است که درصدد هستیم افزایش همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه و بخش خصوصی را با هدف کاهش فشارهای اقتصادی محقق کنیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف "سفیر اقتصادی" شده‌اند، افزود: به همین منظور بخش خصوصی برای توسعه اقتصادی حمایت همه‌جانبه می‌شود تا بتوان به این شکل در تحقق اهداف مورد نظر پیشگام بود.

موسوی تصریح کرد: گسترش مراودات اقتصادی زمینه‌ساز از بین بردن تحریم‌هاست و باید به این مهم توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

در ادامه حسین پیرمؤذن رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل نیز اظهار کرد: برطرف‌سازی مشکلات بخش خصوصی زمینه‌ساز رونق صادرات و فعالیت‌های اقتصادی در استان است که برخی از مشکلات با دیپلماسی قابل حل است.

وی تصریح کرد: اگر بتوانیم ارتباطات را با هدف رفع مشکلات تجاری تقویت‌سازی کنیم بدون شک دستاوردهای مثبت آن را شاهد خواهیم کرد که در این زمینه اقدامات وزارت خارجه شایسته تقدیر و قدردانی است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند