۴ مصدوم در چاقوکشی در کلیسای آمریکایی

يکشنبه 29 تير 1399
04:54
۴ مصدوم در چاقوکشی در کلیسای آمریکایی مردی با حمله به یک کلیسا در ایالت ویرجینیا با استفاده از چاقو ۲ نفر را مجروح کرد و سپس با دو نفر که قصد بازداشت وی را داشتند، گلاویز شد.

العالم - آمریکا

رسانه‌های آمریکایی بامداد یکشنبه (به وقت تهران) از چاقوکشی یک مرد سفیدپوست در کلیسای «گریس کاوننت» واقع در شهر چنتیلی در ایالت ویرجینیا خبر دادند.

به نوشته وبگاه محلی شبکه «اِن‌بی‌سی نیوز»، مردی با اتومبیل خود تا ورودی اصلی این کلیسا حرکت کرد و بعد از پیاده شدن و ورود به کلیسا، دو نفر را با چاقو مجروح کرد.

در آن زمان، یک کلاس تفسیر انجیل در این کلیسا در حال برگزاری بود که ضارب با چاقو، کشیشی را که مشغول تدریس آن بود، مجروح کرد.

وبگاه شبکه «راشاتودی» نیز گزارش داد که رئیس پلیس شهرستان فِرفکس (واقع در ویرجینیا) نیز در این کلیسا حضور داشت که بعد از مشاهده حمله ضارب، با کمک شخص دیگری سعی در مهار و بازداشت وی می‌کنند.

هر چند که این دو توانستند فرد ضارب را بازداشت کنند اما بر اثر درگیری با وی مصدوم شدند اما به گفته پلیس چنتیلی، صدمات آنها خطرناک نیست.

انگیزه ضارب از حمله به این کلیسا هنوز مشخص نیست.

0% ...

آخرین اخبار

کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن