۲۰۹ فوتی جدید کرونا در کشور / شمار جانباختگان از ۱۴هزار تن گذشت

يکشنبه 29 تير 1399
14:29
۲۰۹ فوتی جدید کرونا در کشور / شمار جانباختگان از ۱۴هزار تن گذشت
سخنگوی وزارت بهداشت آخرین موارد بروز و فوتی ناشی از کروناویروس در ۲۴ ساعت گذشته در کشور را تشریح کرد.

العالم _ ایران / علمی

دکتر لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۹ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۱۸۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۳۲۴ نفر از آنها بستری شدند.

وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۷۳ هزار و۶۵۶ نفر رسید.

لاری افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۰۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴ هزار و ۱۸۸ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: خوشبختانه تا کنون ۲۳۷ هزار و ۷۸۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

لاری افزود: ۳۵۵۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری ضمن تاکید بر لزوم رعایت بهداشت فردی و اجتماعی، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک، افزود: تا کنون دو میلیون و ۱۴۸ هزار و ۹۹۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی همچنین درباره استانهای دارای شرایط قرمز کرونا گفت: همانند روزهای گذشته استانهای آذربایجان شرقی، ایلام، بوشهر، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، گلستان، مازندران، کرمان و فارس در وضعیت قرمز قرار دارند.

لاری درباره ضرورت استفاده از ماسک گفت: بعد از پویش همگانی ماسک، شاهد افزایش استفاده از ماسک در بین شهروندان در تهران هستیم به طوری که میزان استفاده از ماسک در تهران به ۶۰ درصد در عموم مردم رسیده امابرای کنترل بیماری انتظار آن است که استفاده از ماسک به حدود ۱۰۰ درصد نزدیک شود.

وی گفت: همه ما باید خود را ناقل فرض کنیم و با استفاده از ماسک، هنگام سرفه، عطسه و صحبت کردن ریز قطره ها به فرد مقابل منتقل نشود.در عین حال ماسک باید کاملا روی دهان و بینی را بپوشاند و همه سنین و حتی کودکان هنگام خروج از منزل باید از ماسک استفاده کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد