دیدار ظریف با سید عمار الحکیم

يکشنبه 29 تير 1399
17:50
دیدار ظریف با سید عمار الحکیم
رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در ادامه دیدارهایش در بغداد با رهبر جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

العالم - ایران/ سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه دیدارها و رایزنی‌هایش در بغداد با سید عمار الحکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق و ائتلاف عراقیون دیدار و گفت‌وگو کرد.

محمدجواد ظریف که در رأس هیأتی به بغداد سفر کرده پیش از این با «برهم صالح» رئیس جمهور، «هادی العامری» رئیس ائتلاف فتح، «فؤاد حسین» وزیر خارجه و «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

دو طرف در این دیدار در خصوص ابعاد و مسائل مختلف روابط ایران و عراق و مهمترین مسائل منطقه‌ای به رایزنی پرداختند.

محسن بهاروند معاون امور حقوقی و بین‌المللی، علیرضا عنایتی دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل خلیج فارس وزارت امور و سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ظریف را در این سفر همراهی می‌کنند.

وزیر خارجه و هیأت همراه در بدو ورود به عراق با حضور در محل شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرده و فاتحه قرائت کردند.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین قرار است در ادامه دیدارهایش با مقامات عراقی با محمد الحلبوسی رئیس پارلمان، «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضایی عراق، «فالح الفیاض» رئیس سازمان الحشد الشعبی نیز دیدار کند و بعدازظهر امروز نیز به دعوت نیچروان بارزانی به اقلیم کردستان عراق سفر خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی


پیام رهبر انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌ شبیری زنجانی


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های موشکی ایران ..


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های نیروی دریایی ایران ..


طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است