کشته شدن 17 نظامی نیجریه در حمله تروریستی

يکشنبه 29 تير 1399
22:42
کشته شدن 17 نظامی نیجریه در حمله تروریستی هفده نظامی نیجریه در یک حمله تروریستی در شمال غرب این کشور کشته شدند.

العام - آفریقا

حمله تروریستی امروز به یک کاروان نظامی در نیجریه چندین کشته و زخمی برجای گذاشت.

شبکه الجزیره به نقل از رسانه‌های نیجریه در خبری فوری اعلام کرد، هفده نظامی نیجریه از جمله سه افسر در کمین افراد مسلح در شمال غرب این کشور کشته شدند.

مسئولیت این حملات را عموما گروه تروریستی بوکوحرام برعهده می‌گیرد.هفته گذشته نیز، حملات تروریست‌های بوکوحرام در نیجریه با کشته شدن بیش از ۴۰ نظامی و زخمی شدن صدها نفر همراه بوده است.

بوکوحرام و شاخه داعش در آفریقا تاکنون هزاران نفر را کشته و موجب آوارگی میلونها تن در شمال و شرق نیجریه شده اند. طی ماه‌های گذشته تروریست‌های بوکوحرام در چند نوبت با کمین کردن در مسیر نظامیان نیجریه، به آن‌ها حمله کردند.

بوکوحرام یک گروه مسلح نیجریه‌ای است که در ژانویه ۲۰۰۲ اعلام موجودیت کرده است. این گروه که مدعی اجرای «شریعت اسلامی» در تمامی ایالت‌های نیجریه است در ماه مارس سال ۲۰۱۵ ارتباط خود با سازمان تروریستی داعش را اعلام کرد.

عناصر این گروه چندی قبل نیز با حمله به روستایی در شمال شرقی نیجریه دستکم ۵۹ نفر را به قتل رساندند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد