ورود ده‌ها خودروی حامل تجهیزات نظامی آمریکا به الحسکه

دوشنبه 30 تير 1399
05:21
ورود ده‌ها خودروی حامل تجهیزات نظامی آمریکا به الحسکه
آمریکا یک کاروان از خودروهای حامل تجهیزات نظامی و لجستیک خود را روز یکشنبه از عراق به پایگاه غیرقانونی خود در استان الحسکه سوریه رساند.

العالم - سوریه

نظامیان اشغالگر آمریکایی روز یکشنبه کاروانی از خودروهای حامل مواد و تجهیزات لجستیک را از عراق و از طریق یکی از گذرگاه‌های غیرقانونی وارد خاک سوریه کردند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از منابع محلی در منطقه الیعربیه در استان الحسکه اعلام کرد: «نیروهای اشغالگر آمریکایی یک کاروان حامل تجهیزات نظامی و مواد لجستیک را برای تقویت پایگاه‌های غیرقانونی خود در خاک سوریه وارد این کشور کردند».

بر اساس این گزارش کاروان مذکور شامل ۶۵ دستگاه کامیون، خودروی زرهی، نفر بر و خودروی هامر بود که به سمت پایگاه غیرقانونی آمریکا در منطقه خراب الجیر در المالکیه استان الحسکه رفتند.

نیروهای آمریکایی ظرف چند ماه گذشته هزاران کامیون حامل سلاح و تجهیزات نظام و لجستیک را از طریق گذرگاه‌های غیرقانونی وارد الحسکه کردند تا حضور غیرقانونی خود را در منطقه الجزیره سوریه و برای سرقت نفت و دیگر ثروت‌های طبیعی این کشور تقویت کنند.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است


عراقچی برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد + فیلم


سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم