انفجار خط لوله گاز در قاهره

دوشنبه 30 تير 1399
10:26
انفجار خط لوله گاز در قاهره این انفجار بعد از ظهر یکشنبه در یک خط لوله گاز مقابل بیمارستان بیماری‌های ریوی در منطقه العمرانیه در قاهره رخ داد.

العالم - مصر

انفجار مهیبی که در یک خط لوله گاز شهری در قاهره رخ داد باعث ترس و وحشت شهروندان شد. این انفجار بعد از ظهر یکشنبه در یک خط لوله گاز مقابل بیمارستان بیماری‌های ریوی در منطقه العمرانیه در قاهره رخ داد و باعث آتش سوزی و به آسمان برخاستن دود غلیظی در منطقه شد.

نیرو‌های آتش نشانی و امداد بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند و پس از چند ساعت تلاش موفق به کنترل آتش و جلوگیری از سرایت آن به مناطق اطراف شدند. برخی شاهدان عینی تأکید کردند شکسته شدن لوله گاز بر اثر عملیات حفاری در منطقه عامل این انفجار بوده است. با این حال تحقیقات برای مشخص شدن علت اصلی شکسته شدن لوله گاز که منجر به انفجار آن شده است ادامه دارد. تا کنون گزارشی از خسارات ناشی از این انفجار منتشر نشده است.

صدا و سیما

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ماست


دعوت سازمان بسیج مستضعفین از مردم و جان‌فدایان ایران اسلامی برای حضور در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان


غریب‌آبادی: ایران در برابر تهدید استفاده از سلاح هسته‌ای دست‌بسته نخواهد بود


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: امروز هیچ حمله‌ای علیه خاک عربستان انجام نداده ایم


عزم استوار و حکمت رهبری؛ بنیان‌های پیروزی همه‌جانبه و برتری محور مقاومت را پی‌ریزی کرد


اعلام جزئیات یوم‌الله 13 آبان؛ «مرگ بر آمریکا» از تهران تا دارالذکر


عراقچی: هیچ‌گونه خصومتی با اعضای شورای همکاری خلیج فارس نداریم


آیا بازگشت احتمالی نتانیاهو به قدرت چالشی تازه به شمار می‌آید؟


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری؛ حمله به منازل و بازداشت‌های متعدد


نشست سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا در ابوظبی