حماس: اظهارات نماینده آمریکا در سازمان ملل «قلدری سیاسی» است

چهارشنبه 1 مرداد 1399
09:55
حماس: اظهارات نماینده آمریکا در سازمان ملل «قلدری سیاسی» است
حماس به اظهارات نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه این جنبش واکنش نشان داد و آن را «دروغ، سفسطه و قلدری سیاسی» خواند.

العالم _ فلسطین اشغالی

«کلی کرافت» نماینده آمریکا در سازمان ملل سه‌شنبه (دیروز) در اتهاماتی، حماس را تروریستی خواند و این جنبش را مسؤول اوضاع نامناسب بیش از دو میلیون فلسطینی در نوار غزه دانست، کسانی که رژیم صهیونیستی از تابستان ۲۰۰۶ و در پی پیروزی قاطع حماس در انتخابات پارلمانی، آنها را محاصره کرده است.

بر اساس گزارش «القدس العربی»، حماس در اعتراض به این ادعاها اعلام کرد، اظهارات کرافت «دروغ، سفسطه و قلدری سیاسی» است.

«حازم قاسم» سخنگوی حماس گفت: این اظهارات، در راستای تلاش دولت آمریکا برای زیباسازی تصویر سیاه اشغالگر اسرائیلی به دلیل جنایت‌هایش علیه ملت فلسطین صورت می‌گیرد.

قاسم تأکید کرد، اظهارات کرافت تلاش واشنگتن برای تبرئه رژیم صهیونیستی از جنایت محاصره ظالمانه نوار غزه است.

وی ادامه داد، دولت آمریکا زمانی که برعکس واقعیت سخن می‌گوید در واقع در حال قلدری سیاسی است و این اظهارات، مجموعه‌ای از اکاذیب و سفسطه و وارونه جلوه دادن حقایق است.

حازم قاسم سپس تصریح کرد، دولت آمریکا با مواضع حمایتی از اشغالگر و سیاست‌های آن در واقع شریک آن در تجاوز به ملت فلسطین است. مسؤولیت محاصره غزه که در تناقض با تمام قوانین بین‌المللی است و یک جنگ تمام عیار است بر عهده رژیم صهیونیستی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ بقائی به نخست‌وزیر آلبانی: برای درک و شعور مردم خودتان احترام قائل باشید


واشنگتن‌پست: ترامپ در بن‌بست راهبردی فزاینده گرفتار شده است


توقف جنگ در منطقه منوط به پایان عملیات نظامی در غزه است


رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم