4 داعشی در روسیه کشته شدند

چهارشنبه 1 مرداد 1399
21:25
4 داعشی در روسیه کشته شدند چهار تروریست داعشی مسلح در درگیری با نیروهای امنیتی روسیه در منطقه قفقاز این کشور کشته شدند.

العالم ـ اروپا

سازمان امنیت فدرال روسیه (ف.اس.ب) روز چهارشنبه اعلام کرد: ماموران سازمان امنیت فدرال روسیه با همکاری وزارت کشور روسیه از یک عمل تروریستی داعش در جمهوری کاباردینو بالکاریا در منطقه قفقاز شمالی روسیه که اعضای کانون مخفی این سازمان برنامه ریزی کرده بود، پیشگیری کردند.

ماموران امنیتی در مخفیگاه این افراد در شهر نالچیک پایتخت جمهوری کاباردینوبالکاریا، بمب آماده و نیز اجزای برای ساخت بمب، تجهیزات مخابراتی و مقادیری سلاح و مهمات یافتند.

در گزارش آمده است: با بازرسی وسایل مخابراتی این افراد معلوم شد که تروریست های داعشی دستور برای اجرای عمل تروریستی و انفجار از خارج از روسیه کسب کرده بودند.

در جریان جستجوی تروریست ها، چهار تن از اعضای این کانون تروریستی داعش، در یک منطقه کوهستانی به نام چگمسکی در جمهوری کاباردینو بالکاریا شناسایی شده و آنان در درگیری با ماموران امنیتی کشته شدند.

به گزارش ایرنا، در سال‌های اخیر در روسیه دهها عضو و هوادار گروه تروریستی داعش توسط ماموران امنیتی دستگیر یا کشته شدند که برخی از آنان با سرکرده تروریست‌ها در عراق و سوریه ارتباط مستقیم داشتند و از آنها برای اجرای عملیات‌های تروریستی در روسیه دستور می‌گرفتند.

مسلمانان سنی افراطی بزرگترین چالش روسیه در یک دهه اخیر در این کشور به حساب می آیند پیشتر گروه های نژاد پرست اسلاو نیز دردسرهایی برای سرویس امنیتی روسیه ایجاد می کردند که مسکو توانست آنها را متلاشی کند.

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند