تخت‌روانچی: همکاری ایران و چین، موضوعی غیر عادی نیست/ آمریکا نمی‌تواند روابط ایران و همسایگانش را تحت تاثیر قرار دهد/ رد ادعای دخالت ایران در حمله به نفتکش ها/ ترور سردار سلیمانی؛ خدمت آمریکا به تروریست ها

پنج‌شنبه 2 مرداد 1399
19:12
تخت‌روانچی: همکاری ایران و چین، موضوعی غیر عادی نیست/ آمریکا نمی‌تواند روابط ایران و همسایگانش را تحت تاثیر قرار دهد/ رد ادعای دخالت ایران در حمله به نفتکش ها/ ترور سردار سلیمانی؛ خدمت آمریکا به تروریست ها سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، روابط ایران و چین را دارای قدمتی طولانی دانست و افزود: توافق ایران و چین، موضوعی غیرعادی و غیرطبیعی نیست.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

مجید تخت روانچی روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با شبکه راشاتودی آمریکا، افزود: ایران و چین، متحدان طبیعی هم هستند که همکاری آنها با یکدیگر، در راستای منافع هردو طرف است.

وی همچنین خروج آمریکا از برجام را علت وضعیت آشفته فعلی دانست و با تاکید بر اینکه این آمریکایی ها بودند که با خروج از برجام، میز مذاکره را ترک کردند، ادعای مقامات آمریکایی مبنی بر معاف بودن دارو و غذا از تحریم ها را بی ربط دانست و گفت: واردات غذا و دارو، همچنان هدف تحریم‌های آمریکا هستند.
نماینده ایران در سازمان ملل متحد در بخش دیگری از این گفت‌وگو با رد ادعای دخالت ایران در حمله به نفتکش‌ها در خلیج فارس، این اتهامات را غیرموجه دانست که تاکنون هیچ مدرکی در این رابطه ارائه نشده است.
تخت روانچی ادامه داد: ترور سردار سلیمانی، قهرمان مبارزه با تروریسم بزرگترین هدیه آمریکا به تروریست ها در منطقه بود.
وی تاکید کرد: داعش و متحدانش، این ترور را جشن گرفتند، چرا که سردار سلیمانی روش مقابله موثر با این جریانات افراطی را بخوبی می دانست.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل با اشاره به سفر نخست وزیر عراق به تهران، دو کشور ایران و عراق را دارای پیوندهای سنتی و تاریخی دانست و افزود: اقدامات آمریکا نمی‌تواند روابط ایران و همسایگانش را تحت تاثیر قرار دهد.
به گزارش ایرنا، تخت‌روانچی با تاکید بر اراده ایران برای تقویت روابط با همسایگانش در خلیج فارس، به ابتکار صلح "امید" اشاره کرد که سال گذشته حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کرد.
وی تصریح کرد: این ابتکار شامل پیشنهاد بنیانی برای همکاری ها در زمینه های مختلف است. ایران خواهان روابطی خوب با همسایگانش از جمله با همسایگان جنوبی است، اما این آمریکاست که نمی‌خواهد چنین روابطی بین ایران و همسایگانش شکل بگیرد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


نماینده پارلمان عراق: حشد الشعبی در تامین امنیت کشور نقش دارد


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با بمباران جنوب این کشور


جدال لفظی نمایندگان آمریکا و کوبا در سازمان ملل + فیلم


شکست حد نصاب آسیا با نشان طلا


طلای دوباره ایران در مسابقات پارادوومیدانی ناگویا


پاراآسیایی ناگویا؛ طلای احمدی و نقره جوانمردی در تپانچه بادی


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز