بازگشت بیش از 400 هزار مهاجر افغان از ایران طی 6 ماه گذشته

شنبه 4 مرداد 1399
10:30
بازگشت بیش از 400 هزار مهاجر افغان از ایران طی 6 ماه گذشته وزارت امور مهاجرین افغانستان اعلام کرد از آغاز سال 2020 میلادی تاکنون بیش از 400 هزار مهاجر این کشور از ایران به کشورشان بازگشته‌اند.

العالم - ایران

وزارت امور مهاجرین افغانستان اعلام کرد که از آغاز سال 2020 میلادی تاکنون بیش از 400 هزار پناهجوی این کشور به کشورشان بازگشته‌اند.

«محمد رضا باهر» معاون سخنگوی وزارت امور مهاجران افغانستان به صدای آمریکا گفت که بیشتر این پناهجویان از ایران و پاکستان به افغانستان بازگشته‌اند.

به گفته وی، حدود 400 هزار نفر از افراد از ایران به افغانستان بازگشته اند و این آمار در یک ماه پیش از آغاز سال 1399 به صورت بی‌سابقه‌ای افزایش یافت، یعنی حدود 15 هزار پناهجو در یک روز از ایران به افغانستان می‌آمد که دلیل آن گسترش کرونا در آن کشور بود.

باهر همچنین گفت که در حال حاضر یک هزار تا یک هزار و 500 پناهجوی افغان روزانه از مرزهای اسلام‌قلعه هرات و ولایت نیمروز وارد این کشور می‌شوند.

بر اساس گزارش این وزارت، 18هزار پناهجوی افغان در ماه‌های اخیر از پاکستان به کشور شان برگشته‌اند و همچنین در شش ماه نخست امسال، حدود یک هزار پناهجوی افغان از ترکیه به افغانستان بازگشته‌اند.

مسدود بودن مرزهای پاکستان و افغانستان یکی از عوامل کاهش در بازگشت پناهجویان افغان به این کشور عنوان شده است.

باهر تصریح کرد: با گسترش کرونا در جهان، روند برگشت پناهجویان افغان از کشورهای اروپایی و دیگر کشورها کاهش یافته و تنها 60 پناهجوی افغان از کشورهای اروپایی بازگشته‌اند.

وی همچنین گفت: در حال حاضر روند بازگشت پناهجویان افغان از کشورهای اروپایی، ترکیه و پاکستان به افغانستان متوقف شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم