دیدبان از کشته شدن شمار زیادی از عناصر وابسته به ترکیه در لیبی خبر داد

شنبه 4 مرداد 1399
19:04
دیدبان از کشته شدن شمار زیادی از عناصر وابسته به ترکیه در لیبی خبر داد
یک نهاد متعلق به مخالفان دولت سوریه از وجود اختلاف بین نیروهای وابسته به ترکیه و کشته شدن شماری از آن‌ها در لیبی خبر داد.

العالم - ترکیه

مرکز موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» که نهادی مستقر در لندن و وابسته به مخالفان دولت سوریه است، می‌گوید صدها تن از «نیروهای مزدور وابسته به ترکیه» در لیبی کشته شده‌اند.

«رامی عبدالرحمن»، مدیر این مرکز گفت ۴۸۱ تن از این نیروها در لیبی کشته شده‌اند. او همچنین از انشقاق عناصر تروریستی تحت امر ترکیه در لیبی خبر داد.

به گفته وی، شش هزار نفر از نیروهای مزدور ترکیه به قراردادهای خود با آنکارا پایان داده و به سوریه برگشته‌اند.

دولت ترکیه بعد از آنکه دی‌ماه گذشته پارلمان این کشور با اعزام نیرو به لیبی موافقت کرد، در کنار نیروهای مسلح خود، شمار زیادی از عناصر مسلح و تروریستی در شمال سوریه را برای کمک به دولت وفاق ملی لیبی فرستاد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت