مبادله اسیر میان ارتش یمن و شبه نظامیان دولت هادی

يکشنبه 5 مرداد 1399
18:02
مبادله اسیر میان ارتش یمن و شبه نظامیان دولت هادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن اقدام به تبادل اسیر با شبه نظامیان وابسته به دولت مستعفی یمن در استان «البیضاء» کردند.

العالم- یمن

یک منبع محلی در استان «البیضاء» در مرکز یمن از انجام عملیات تبادل اسیر میان ارتش یمن و عناصر وابسته به دولت مستعفی خبر داد.

به نوشته اسپوتنیک، در این مبادله، عناصر دولت هادی «فارس علی محمد المنصوری» فرزند استاندار «البیضاء» را که سه ماه پیش به اسارت گرفته بودند را آزاد کردند و در مقابل نیز نیروهای ارتش و انصارالله یمن «محمد عبدالقادر العبدلی» از افسران دولت هادی را آزاد کردند.

در این میان همچنین جنازه چهار نفر از کشته شدگان دولت هادی در مقابل پیکر یک افسر انصارالله به نام «ناصر صالح الجوفی» مبادله شد.

«عبدالقادر المرتضی» رئیس کمیته تبادل اسرای دولت صنعاء، پنجشنبه هفته گذشته از آزادی ۱۰ نفر از اسرای خود در پی میانجیگری قابل استان شبوه و مأرب خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

فرانسه خیابان‌ها را امنیتی کرد؛ استقرار ده‌ها هزار نیروی ارتش برای مهار اعتراضات


شهادت ۱۲ شهروند یمنی در پی حمله هوایی سعودی به صنعاء


فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن به‌دنبال تضعیف انسجام نیروهای مسلح است


روز طلایی کاروان ایران در پاراآسیایی ناگویا


طوفان «آستن» برق بیش از ۱۸ هزار خانه در انگلیس را قطع کرد


جهاد اسلامی: عملیات الخلیل پاسخی به جنایات اشغالگران و شهرک‌نشینان بود


ایران در هفتادمین سالگرد اساسنامه آژانس، پایان اجرای گزینشی تعهدات را خواستار شد


ارتش پاکستان از کشته شدن ۱۰ تروریست در حمله به بندر گوادر خبر داد


 شهادت و زخمی شدن ۵ شهروند یمنی در حمله هوایی عربستان به یک منزل مسکونی در تعز+فیلم


یمن... از تعز تا صعده، غیرنظامیان زیر آتش بمباران هوایی عربستان+فیلم