خسارت 2 میلیون دلاری به هواپیمای جاسوسی نیروی دریایی آمریکا

سه شنبه 7 مرداد 1399
22:45
خسارت 2 میلیون دلاری به هواپیمای جاسوسی نیروی دریایی آمریکا بروز نقص فنی برای یک فروند هواپیمای جاسوسی ناوگان هفتم دریایی آمریکا مستقر در ژاپن، این هواپیما را مجبور به فرود اضطراری در یک پایگاه هوایی در این کشور کرد.

العالم - آمریکا

مقامات نیروی دریایی آمریکا اعلام کردند که یک فروند هواپیمای جاسوسی «پوسیدان-8» این کشور چندی قبل دچار سانحه شد و متعاقب آن در یک پایگاه هوایی در ژاپن فرود اضطراری انجام داد.

به نوشته وبگاه «نیوی تایمز» این سانحه در پایگاه هوایی «کادنا» در ژاپن رخ داد و یک فروند هواپیمای جاسوسی پوسیدان -8 مجبور به فرود اضطراری شد. این هواپیمای جاسوسی نیروی دریایی آمریکا حین پرواز در منطقه دچار نقص فنی در موتور شد.

سخنگوی ناوگان هفتم نیروی دریایی آمریکا مدعی شده در این سانحه هوایی هیچکدام از خدمه این هواپیما مجروح نشدند و این هواپیما فرود امنی را بر باند این پایگاه هوایی انجام داد.

نیروی دریایی آمریکا اعلام کرده که تحقیقاتی در این زمینه در حال انجام است. مرکز امنیت هوایی آمریکا نیز نوع این حادثه را «سانحه کلاس آ» توصیف کرده که دست‌کم ۲میلیون دلار خسارت، مرگ نظامیان یا معلولیت آنها را شامل می‌شود.

بوئینگپی-۸ پوسیدان، یک هواپیمای نظامی با کاربری گشت دریایی، شناسایی، اخطار هوایی ویژه عملیات «جنگال» است که در نیروی دریایی آمریکا و برخی کشورهای دیگر مشغول به خدمت است.

این سانحه در حالی رخ داده که وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه از رهگیری موفق یک فروند جنگنده خود علیه یک هواپیمای دیگر پوسیدان-8 آمریکا بر فراز دریای سیاه خبر داد. بنابر اعلام وزارت دفاع روسیه، یک فروند جنگنده «سوخو-27» روسیه روز دوشنبه موفق شد یک فروند هوایمای تجسسی آمریکا از نوع «پوسیدان-8» را بر فراز دریای سیاه رهگیری کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم