استان کربلای معلی قرنطینه شد

چهارشنبه 8 مرداد 1399
01:51
استان کربلای معلی قرنطینه شد استاندار کربلای معلی اعلام کرد که این استان از سه‌شنبه شب قرنطینه شده است.

العالم-عراق

«نصیف الخطابی» استاندار استان کربلای معلی روز سه شنبه در صفحه توئیتر خود اعلام کرد که از امشب (سه شنبه شب) این استان قرنطینه و همه مسیرهای منتهی به این استان بسته شده است.

الخطابی تاکید کرد که بنا به درخواست کمیته عالی صحت و سلامت ملی، از سی‌ام ماه جاری میلادی تا نهم ماه آگوست آینده، قانون منع و آمد و شد اعمال می شود.

وی پیشتر در گفتگو با همین خبرگزاری الفرات نیوز گفته بود که درهای این استان به روی زائران در روزهای عرفه و عید سعید قربان به منظور حفظ جان مردم بسته خواهد بود.

طبق آخرین آمار اعلام شده درباره وضعیت کرونا در عراق، بیش از 105 هزار نفر به کرونا مبتلا شده اند که استان کربلاء جزو استان‌ هایی است که بیشترین تعداد مبتلایان را در خود جای داده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم