اعتراض سفیر چین در کانادا به رفتارهای سلطه‌جویانه آمریکا

جمعه 10 مرداد 1399
16:42
اعتراض سفیر چین در کانادا به رفتارهای سلطه‌جویانه آمریکا سفیر چین در کانادا گفت، رفتارهای سلطه‌جویانه آمریکا صدماتی جدی به روابط پکن و اتاوا وارد می‌کند.

العالم - آمریکا

«کانگ پیوو» سفیر چین در کانادا روز جمعه رفتارهای واشنگتن علیه پکن را مورد انتقاد قرار داد.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «سی‌جی‌تی‌اِن»، پیوو گفت، رفتارهای سلطه‌جویانه آمریکا آسیب‌هایی جدی به روابط چین و کانادا وارد می‌کند.

وی افزود، دستور آمریکا به کانادا جهت دستگیری و استرداد «منگ وانژو» مدیر مالی شرکت تکنولوژی چینی «هوآوی» به ابزاری برای اعمال نفوذ سیاسی آمریکا تبدیل شده است.

اخیراً وکلای وانژو شواهد جدیدی ارائه دادند که نشان می‌دهد درخواست آمریکایی‌ها از کانادا برای استرداد این فرد به‌خاطر نقض تحریم‌های ایران، اقدامی فریب‌کارانه بوده است.

این وکلا همچنین «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را به استفاده از این مدیر هوآوی به‌عنوان ابزار چانه‌زنی در خلال جنگ تجاری با چین متهم کردند.

منگ که دختر بنیان‌گذار شرکت هوآوی است، اواخر سال ۲۰۱۸ در فرودگاه «وکنووِر» کانادا، طبق درخواست آمریکا برای استرداد وی به این کشور، مورد بازداشت قرار گرفت. استرداد وی به آمریکا قرار بود پاییز امسال انجام شود اما به‌خاطر شیوع ویروس کرونا، به سال آینده میلادی موکول شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۸۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «یواس نیوز»


برگزاری اجلاس کومسک در استانبول


ماجرای عالیجناب نامرئی که در تور افتاد + فیلم


انتخابات میان دوره‌ای کنگره؛ اختلاف در حزب دموکرات بر سر رژیم صهیونیستی بالا گرفت


روز انتخابات میان دوره‌ای؛ ۷۰ درصد آمریکایی‌ها از ترامپ ناراضی هستند


آسیب‌پذیری سامانه‌ سرمایشی فروشگاه‌های اروپا در برابر حملات سایبری


سرلشکر عبداللهی: دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ماست


دعوت سازمان بسیج مستضعفین از مردم و جان‌فدایان ایران اسلامی برای حضور در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان


غریب‌آبادی: ایران در برابر تهدید استفاده از سلاح هسته‌ای دست‌بسته نخواهد بود


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: امروز هیچ حمله‌ای علیه خاک عربستان انجام نداده ایم