آنکارا: گفت‌و‌گوی میان ترکیه و یونان به زودی آغاز می‌شود

جمعه 10 مرداد 1399
16:40
آنکارا: گفت‌و‌گوی میان ترکیه و یونان به زودی آغاز می‌شود
وزیر دفاع ترکیه از آغاز نشست میان مسئولان این کشور با یونان در روزهای آتی بر سر حقوق دریای بین دو کشور، خبر داد.

العالم - ترکیه

«حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه امروز (جمعه) از نشست قریب‌الوقوع میان خود با وزیر دفاع یونان برای بررسی ترسیم مرز دریایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، او که برای شرکت در نماز عید قربان به استان «آدنا» رفته بود در کنار فرماندهان ارتش ترکیه گفت که در این نشست تلاش خواهد شد تا اختلافات بین دو کشور در حوزه مرزهای دریایی حل شود.

وزیر دفاع ترکیه همچنین گفت این کشور از حقوق دریایی خود در دریای «اژه» و شرق دریای مدیترانه کوتاه نخواهد آمد. او سپس تأکید کرد که ترکیه قدرت لازم برای استیفای حقوق خود را دارد.

اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه نیز روز گذشته (پنجشنبه) گفت که ترکیه از حقوق خود در دریای اژه و شرق مدیترانه کوتاه نخواهد آمد.

در همین حال «استیلیوس پتساس»، سخنگوی دولت یونان نیز روز پنجشنبه با اشاره به احتمال آغاز مذاکرات با ترکیه در خصوص رفع اختلافات در مرزی آبی با ترکیه در دریای اژه و تعیین سهم دو کشور٬‌ گفت: «این گفت‌وگوها ممکن است در چارچوب گفت‌وگوهای اکتشافی که پیش از این متوقف شده بود٬ صورت گیرد. اما طبیعتا نمی‌تواند در سایه تهدید و عمل انجام شده٬ پیش برود.»

وزیر خارجه یونان روز سه شنبه از ترکیه خواسته بود تا «توهمات» خود درباره امپراطوری عثمانی جدید را رها کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی